Antrop nominerade i Årets byrå – för sjätte året i rad

Antrop är nominerade i Sveriges största branschtävling Årets byrå – för sjätte året i rad. Tävlingen baseras helt på den kvalitetsundersökning Regi genomför med byråernas kunder – och i fem år på raken har Antrop vunnit guld eller silver.

Antrop på Årets byrå 2020. Foto: Pax Engström för Resumé

Antrop på Årets byrå 2020. Foto: Pax Engström för Resumé

Det här är sjätte året på raken som Antrop ligger på topplacering i Årets Byrå. 2 guld-, senast 2020, och och 3 silverplaceringar har det blivit. Nu är vi nominerade igen vilket gör oss både stolta och glada.

– Jag är så otroligt stolt över att vi är nominerade i Årets Byrå i år igen! Tävlingen bygger helt på vad våra kunder sagt om oss, så det är det finaste kvitto vi kan få på att de är nöjda, säger Zandra Rauchwerger, byråchef på Antrop.

Här är namnen på alla nominerade i 2021 års upplaga av Årets byrå. Antrop deltar i kategorin för stora digitala byråer (med omsättning på 50+ MKR). Totalt är 69 byråer nominerade i 15 olika klasser. Vinnaren presenteras den 11 mars på ett digitalt event.

Nomineringen baserar sig på Regis årliga bransch- och kvalitetsstudie som genomförs för 21:a gången. Studien baserar sig på en omfattande kundstudie där Regi undersöker kundrelationen på en rad olika områden. Allt utifrån varför man en gång valdes som byrå, hur man är positionerad på marknaden och hur väl byrån presterar under kundförhållandet samt skälen till varför vissa byråsamarbeten avslutas.

Årets byrå 

Tävlingen arrangeras av Regi och bygger på deras årliga kvalitetsundersökning. Årets Byrå genomförs i Sverige, Norge och Finland och omfattar totalt över 4000 intervjuer med köpare av kommunikationstjänster där totalt cirka 250 byråer blir utvärderade. Frågorna handlar till exempel om kreativitet, strategisk kompetens, digital förmåga och engagemang i kundernas projekt.