Våra kurser & föreläsningar

Antrops erfarna kursledare och experter delar med sig av unik kunskap och konkreta verktyg för hur ni lyckas leverera framgångsrika kundupplevelser. Våra kurser och föreläsningar ger dig teori, metoder och praktisk träning för att leda ditt företag till framgång med hjälp av designarbete.
Vi håller i nuläget våra föreläsningar, kurser och event online.

Arbeta med digital hållbarhet i din organisation

Digital hållbarhet är en ofta förbisedd men konkret hållbarhetsaspekt. Förbisedd, eftersom få faktiskt vet om på den. Men konkret eftersom att vi med relativt enkla medel kan få ner utsläpp från våra hemsidor. I den här kursen ger vi dig verktyg för att arbeta med digital hållbarhet i din organisation.

Nästa kurstillfälle
18-20-25 oktober

Läs mer och boka

Kurs i tjänstedesign (2 dagar)

Kundupplevelsen är helt avgörande för din organisations framgång och lönsamhet. I Antrops kurs i tjänstedesign lär du dig varför och hur du skapar värde för kunden med metoderna inom tjänstedesign.
Kursen hålls online via Zoom

Nästa kurstillfälle
25-26 november (2 dagar)

Läs mer och boka

Webbinarium: Designsystem

Med ett designsystem blir kundens upplevelse av din tjänst sammanhållen och användarvänlig, och designarbetet blir både roligare, snabbare och mer effektivt. Så hur gör man för att få ut det mesta ur sitt designsystem? Våra experter berättar.

1 december kl 8.30
Föreläsning på Zoom

Läs mer och boka

Kurs i designsystem (1 dag)

Ett designsystem förenklar, sparar tid och resurser, och håller ihop din tjänst även när förutsättningarna ändras. Det här är en praktisk kurs där du får grunderna och trygghet för att steg för steg själv kunna sätta upp ett designsystem. .

Nästa kurstillfälle
Kontakta oss så håller vi kursen för er

Läs mer och boka

Ni bjöd oss på en pedagogisk, lugn, saklig och väldigt tydlig utbildningsdag.

Malin Håkansson, Project manager på Strateg Marknadsföring AB

Kurs i att leda workshops för innovation (1 dag)

Innovation är inget som uppstår av en slump, utan något du måste skapa förutsättningar för på ett metodiskt och strukturerat sätt. Lär dig leda workshops som bäddar för nyskapande idéer och når fram till konkreta resultat och beslut.

Nästa kurstillfälle
Kontakta oss så håller vi kursen för er

Läs mer och boka

Kurs i user research (2 dagar)

Vill ni jobba mer kundcentrerat är user research en absolut förutsättning för att lyckas. Antrops 2-dagars kurs ger dig metoder och verktyg för att förstå dina kunder på djupet och kunna skapa träffsäkra tjänster och produkter.

Nästa kurstillfälle
Kontakta oss så håller vi kursen för er

Läs mer och boka

Kurs i att leda designarbete (1 dag)

Lär dig leda ett tvärfunktionellt team från insikt till lösning och förankra ett kunddrivet arbetssätt i din organisation. Du får träna på att leda en iterativ och utforskande arbetsprocess, arbeta med tillitskultur och gruppdynamik, samt sprida och förankra med hjälp av storytelling.

Nästa kurstillfälle
Kontakta oss så håller vi kursen för er

Läs mer och boka

Vi håller kursen hos er

Boka någon av våra kurser till ert företag, anpassade för just era behov. Kontakta Zandra Rauchwerger för mer information.

Föreläsningar & workshops

Boka en föreläsning till företagsdagen eller ledningsmötet. Vilket ämne passar bäst för ert företag? Läs mer