Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Gå vår kurs i digital hållbarhet

Digital hållbarhet är en ofta förbisedd men konkret hållbarhetsaspekt. Förbisedd, eftersom få faktiskt vet om den. Men konkret eftersom att vi med relativt enkla medel kan få ner utsläpp från våra digitala tjänster. I den här kursen ger vi dig verktyg för att arbeta med digital hållbarhet, och du får möjlighet att ta fram en  handlingsplan för digital hållbarhet  som du kan omsätta direkt i din organisation.

Vart: Onlinekurs
Kostnad: 8 495 kr ex. moms
När: Genomförs på förfrågan. Kontakta oss så anordnar vi kursen för er.

separator separator

Om kursen

Läs mer

Genom att städa bort det som drar onödig energi från er digitala tjänst blir den snabbare och mer lättnavigerad. Användarna får lättare att faktiskt utföra det som både hen och ni vill. Det gör att digital hållbarhet inte bara skapar planetnytta utan är en affärskritisk fråga i din organisation.

Kursupplägg

Läs mer

Kursen pågår under en vecka och varvar livesända genomgångar, digitala träffar och egna studier. Alla träffar sker online.

Kursinnehållet varvar digitala träffar med kursledarna och de andra kursdeltagarna, inspelade föreläsningar som du tittar på själv när det passar dig samt eget arbete. Du kommer att få en uppgift att arbeta med under kursen.

Tidsåtgång

Läs mer

Total beräknad tid för kursen:
6-8 h, inklusive de 3 digitala träffarna.

Vem riktar sig kursen till?

Läs mer

Kursen riktar sig till dig som vill få bättre insikt i vad digital hållbarhet är och hur du kan arbeta med det i din organisation. Den passar dig som arbetar med digitala tjänster. Du kan till exempel jobba som:

  • Beställare av tjänster och IT, kravhanterare
  • Projektledare, produktägare
  • Webmaster, webbansvarig
  • UX- och produktdesigner
  • Digital marknadsförare
  • Digital innehållsstrateg, innehållsproducent

Förväntad insats av kursdeltagare

Läs mer

Alla kursdeltagare får en uppgift att arbeta med under kursen. Du kan själv anpassa nivån och tiden du lägger på din uppgift, och du väljer själv din utgångspunkt så att den blir så relevant som möjligt för just dig.

separator separator

Bra insikter och verktyg för att komma igång med att arbeta med digital hållbarhet. Mycket bra också att få tillämpa teorin på ett verkligt case, vår egen webbplats. Tyckte det var jättebra att det gick lite tid mellan tillfällena och att man hade tid att fundera

Kursdeltagare, oktober 2021

separator separator

Hör av dig till mig om du är intresserad av att gå vår kurs i digital hållbarhet.

Sara Nero

073-066 20 36