Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Så designar vi för omställning

Antrop drivs av ambitionen att designa för en mer hållbar och rättvis värld för kommande generationer. Vi vill vara en kraft för positiv förändring där vi bidrar till den livsviktiga omställningen mot ett hållbart, inkluderande och rättvist samhälle. 

 

separator separator
separator separator
separator separator

Hållbarhet i vår egna verksamhet 

Det är i våra uppdrag som vi har störst möjlighet att göra skillnad men vi måste självklart också ta vårt ansvar i vår vardag. Därför tänker vi på hållbarhet i hela vår verksamhet, från inköp och resor till jämlikhet och lika möjligheter för alla våra anställda. Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet:

Vi sitter på ett hållbart kontor

Läs mer

Vi sitter på ett hållbart kontor. Det innebär att vår arbetsplats både ska vara en inspirerande plats där vi kan fokusera, utvecklas och trivas och att lokalen har så liten klimatpåverkan som möjligt.

Vår tjänstepension investeras i hållbara fonder

Läs mer

Vi har vår tjänstepension hos Storebrandkoncernen och SPP. Alla deras fonder måste uppfylla deras ambitiösa hållbarhetskriterier inom miljö, sociala frågor och affärsetik. Ni kan läsa mer om deras arbete här.

Vi serverar bara vegetarisk mat, delar och lånar och reser med tåg

Läs mer
  • Vi serverar bara vegetarisk mat det är bättre för hälsan, djuren och miljön och så är det gott. 
  • Vi fokuserar på att dela och låna. På Antrop kan du låna hem vissa saker från kontoret eller byta till dig något från en kollega i vårt byteskåp. Vi anordnar också bytesdagar med varandra.
  • Givetvis flyger vi inte inom jobbet.

Hållbarhetsredovisar

Läs mer

Från 2024 kommer vi att börja klimatredovisa. 

Jämlikhet

Läs mer

Antrop är ett jämställt konsultbolag, med sina hela 70 procent kvinnor!

Givetvis är 50/50 bokstavligen jämställt.

Men att vi lyckats attrahera och behålla så många skickliga kvinnor till bolaget, i en bransch där förhållandet ofta ser precis motsatt ut är något vi är mycket stolta över.

separator separator

Några av de hållbarhetsuppdrag vi gjort