Vill du skapa bättre möjligheter till konvertering? Eller säkerställa att din webbplats är tillgänglig?

Börja hösten med att säkerställa att du har affärskritisk förståelse för dina kunders behov och drivkrafter. Vi hjälper dig!

Våra experter granskar din tjänst eller webb för ökad kundupplevelse.

Våra experter granskar din tjänst eller webb för ökad kundupplevelse.

På Antrop är vi experter på att förstå vad människor behöver och vad de drivs av. Med våra metoder kan vi skapa riktigt bra kundupplevelser i alla branscher. Här är några exempel på vad våra designers inom UX, innehåll och hållbarhet kan hjälpa till med, med kort varsel. 

Finns det hinder som gör att användarupplevelsen inte är så bra som den kan vara? Våra UX-experter granskar din webbplats eller tjänst och föreslår förbättringar.

Hur tillgänglig är ditt företags webbplats? Webbdirektivet börjar gälla för alla webbplatser den 23 september i år, så just nu är ett perfekt tillfälle att låta en tillgänglighetsexpert syna din webbplats. Det här behöver du ha koll på vad gäller tillgänglighet på din webbplats.

Är tonaliteten ni använder i er kommunikation rätt för er valda målgrupp? Om inte, hur kan den bli det? Antrops innehållsstrateger gör en översyn över ert innehåll.

Vill du få dina besökare att göra fler hållbara val på er webbplats? Eller skapa bättre möjligheter till konvertering? Våra UX-designers vet hur du nudgear dina besökare till bra val för både världen och affären.

Sara Backlund

är säljchef på Antrop och hjälper dig att komma i kontakt med rätt typ av expert på Antrop. 

Sara Backlund, säljchef

Sara Backlund, säljchef

Så går en expertgranskning till i korthet:

  • Antrops expert går igenom med dig vad du har för mål med din granskning
  • Experten går igenom tjänsten/webbplatsen/projektet utifrån de vanligaste och/eller viktigaste uppgifterna som användaren förväntas göra
  • Experten tar fram förslag på prioriterade åtgärder för att nå ditt mål
  • Du får förslag på nästa steg

Hör av dig så hjälper vi gärna till!

Våra experter 

Hos oss jobbar branschens skickligaste och mest varmhjärtade designers, strateger och beteendevetare. Kunskapen om människors behov och drivkrafter är grunden i allt vårt arbete. Det är så vi kan skapa fantastiska kundupplevelser. Vill du veta mer om våra tjänster?


Här ser du allt vi kan hjälpa dig med.