Boka föreläsningar och workshops om design, kundupplevelser, innovation eller AI?

Vill ni veta mer om affärsvärdet av kundnära arbetssätt och hållbarhetsdesign? Behöver ni en kickstart för att komma igång med ert designarbete? Antrops experter är ofta anlitade som föreläsare på företagsdagar, konferenser och i styrelserum. Här är några av våra mest bokade teman.

Intresseanmälan

Designsystem för en bättre kundupplevelse

Så skapar ett designsystem som levererar en sammanhållen identitet och god användarupplevelse – en praktisk föreläsning med tips för att sätta upp ett lyckad designsystem. 

3 metoder som radikalt ökar innovationshöjden i dina workshops

Alla vill vara innovativa - men hur gör man i praktiken? Innovation är inget som uppstår av en slump, utan något du måste arbeta med metodiskt. Antrops seniora processledare bjuder på sina tre bästa råd för hur du låser upp kapaciteten i din organisation.

Framtidens kundinsiktsmetod stavas m.i.x.e.d

Kvalitativ research i all ära, men det är när vi kombinerar den med kvantitativa kundinsikter magin sker. Kundinsikter är en av företagets mest värdefulla resurser om de tas om hand på ett relevant sätt.

Beteendedesign för mer hållbara beslut

Beteendedesign bygger på beteendeekonomisk forskning och psykologiska insikter om vad som styr människors beslutsfattande. Lär dig hur du kan använda detta för att få nöjdare kunder och samtidigt stärka ert hållbarhetsarbete.

Recept för en lyckad kundupplevelse

Hur skapar man de där tjänsterna som kunderna verkligen älskar? Lär dig mer om hur ni kan införa ett mer kundfokuserat arbetssätt i din organisation.

AI – är du redo för den artificiella intelligensen?

Siri, vårdrobotar och självkörande eller bilar – den artificiella intelligensen är redan här. Oavsett om du älskar utvecklingen eller mest får fjärilar i magen kommer den nya smarta tekniken påverka både dig och ditt företag allt mer.

Hållbar design för en bättre värld

Vi behöver tänka nytt och vi behöver tänka hållbart – men vi får aldrig glömma att det är för människor som vi designar. Med användaren i fokus kan design vara en stark kraft för ett bättre samhälle.

Välkommen att kontakta oss för att prata om tema och upplägg som passar er!

Tack för din anmälan till webbinariet!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2
Kontaktuppgifter