Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Ingka centres boostar den cirkulära ekonomin med ’Circuit’

Den 10 juni lanserade Ingka Centre konceptet Circuit i Birsta City utanför Sundsvall. En handelsplats med fokus på återbruk och en cirkulär livsstil.

Vi på Antrop är stolta över vårt arbete med att ha samlat aktörer till den här satsningen.

Lästid: 1 min

 

Antrop har hjälpt till att samla aktörer till Circuit för Ingka
Bild på Circuit-butiken utifrån med skyltfönster.
Antrop har hjälpt till att samla aktörer till Circuit

I en lokal på 800 kvadratmeter samlar Circuit olika aktörer, aktiviteter och besökare kring cirkulära produkter och tjänster. Antrop har hjälpt till att samla olika samarbetspartners som  ska inspirera besökare att reparera, återanvända, renovera och återvinna vardagsföremål.

Ingka Centres Global Commercial and Digital Director, Jens Nielsen, kommenterar satsningen:

“Vi blir alla mer och mer medvetna om vår konsumtion, där många av våra enkla vardagsinköp påverkar både oss själva och planeten negativt. Men det behöver inte vara så här; genom att göra det lättare att reparera, återanvända och återvinna kan vi hjälpa våra besökare att uppnå mer med mindre och leva inom vår planets gränser.

Det nya Circuit-utrymmet är den senaste innovationen som testats av Ingka Centers som en del av dess globala strategi att skapa en ny sorts detaljhandelsledda destinationer som är uppbyggda kring lokala samhällen och ger värde till människorna och planeten. 

Vi ser flera hyllor med saker som säljs i Circuit-butiken.
Bild innefrån Circuitbutik med saker som säljs så som bord, stolar och prydnadssaker.

Om Ingka Centres

Ingka Centres är en del av Ingka Group (som även inkluderar IKEA Retail och Ingka Investments). Företaget har mer än 40 års erfarenhet av köpcentrum och arbetar idag med över 3 000 varumärken i sin portfölj med 45 köpcentrum på 13 marknader. Ingka Centres värdar och betjänar mer än 370 miljoner besökare varje år.

Ingka Centres skapar sina IKEA-förankrade mötesplatser genom att samarbeta med lokala samhällen, såväl som sina hyresgäster och partners, för att säkerställa att de är destinationer med känslomässig betydelse som tillför värde och bygger sociala kontakter. www.ingkacentres.com

Prata med mig om du vill veta mer om cirkulär ekonomi.

Sara Nero

073-066 20 36

separator separator