Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Nu erbjuder vi ännu mer designkunskap med Antrop Academy

Genom Antrop Academy har vi erbjudit utbildningar i flera år. Att det finns ett stort sug efter, och behov av, att lära sig mer om kunddrivet arbetssätt är tydligt. Utbildningarna har snabbt blivit fullbokade och Antrops webbinarier lockar hundratals anmälda varje gång. Så nu växlar vi upp! Viktoria Frid är ny utbildningsansvarig, och berättar mer.

Publicerad: 9 juni 2021
Lästid: 3 min

Hej Viktoria Frid, du är ny Head of Academy på Antrop!
Vad gör du?

Hallå! Som utbildningsansvarig på Antrop ansvarar jag för våra kurser, föreläsningar och utbildningar inom kundupplevelse och hållbarhet. Tillsammans med mina grymma kollegor leder jag arbetet med att ta fram nya ämnen och format för vår kunskapsdelning. 

Vad är på gång framöver?

Massa kul! Under året kommer vi att komplettera med fler spännande kursämnen inom bland annat hållbarhet och digital design. I vår kommer vi även att lansera ett nytt digitalt utbildningskoncept – första tillfället går av stapeln nu i maj. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Antrop Monthly så får du info om när du kan anmäla dig.

Vilka utbildningar erbjuder Antrop Academy idag?

Vi erbjuder utbildning inom bland annat tjänstedesign, digital hållbarhet, user research, digital design och innovation. Det kan vara kortare kurser eller mer omfattande utbildningar.

Vad säger de som gått utbildning hos Antrop? 

Vi får ofta feedback från våra kursdeltagare att de uppskattar vårt upplägg där teori varvas med inspiration och konkreta exempel. En nyckel till framgång är att deltagarna själva får prova på och applicera kunskapen praktiskt under kursen med guidning av våra ledare. På så sätt får de med sig kunskap som de kan använda sig av i sin egen vardag.

Berätta om de kostnadsfria och populära webbinarierna

Vi har kört frukostseminarier kontinuerligt för att bjuda på kunskap och inspiration. Under 2020 ställde vi helt om dessa till digitala föreläsningar vilka blivit en riktig succé! Vi har slagit rekord i antalet anmälda och det som varit extra kul är att vi haft deltagare med från hela vårt långa land – något som inte var möjligt tidigare då vi körde dem fysiskt på vårt kontor på Södermalm i Stockholm. Hittills har vi haft webbinarier om ämnen som  digital hållbarhet, att innovera med kundresan som grund, hur du argumenterar för kundfokus samt affärsutveckling med design thinking. Och det fina är att du kan se alla våra sända webbinarier i efterhand. De spelas in och finns tillgängliga på Antrops youtubekanal.

Hur fungerar de specialanpassade utbildningarna?

Vi erbjuder även helt skräddarsydda upplägg som anpassas efter kundens specifika behov. Kanske är ni ett gäng designers som vill fördjupa era kunskaper inom designsystem? Eller ett projektteam som vill komma igång med att jobba med tjänstedesign som innovationsmetod? Då kan vi erbjuda ett eget upplägg just för er. 

Hur har ni ställt om utifrån att man inte kan ses och hålla utbildningar på Antrop-kontoret? 

Vi kör numer våra kurser och utbildningar helt digitalt med hjälp av onlineverktyg som Zoom och Miro. Det fungerar riktigt bra tack vare våra otroligt duktiga och pedagogiska kursledare. 

Hur når man dig om man har frågor?

Skicka ett mail på [email protected] eller slå mig en pling på 070 715 95 45

Det här är Antrop Academy

Antrops erfarna kursledare och experter delar med sig av unik kunskap och konkreta verktyg för hur ni lyckas leverera framgångsrika kundupplevelser. Våra kurser och föreläsningar ger dig teori, metoder och praktisk träning för att leda ditt företag till framgång med hjälp av designarbete.Vi håller i nuläget våra föreläsningar, kurser och event online.

Här ser du vilka utbildningar som är på gång.

separator separator