Sveriges främsta UX-byrå söker varmhjärtad UX-designer

Vill du jobba på Sveriges bästa och snällaste byrå, där visionen om att göra världen bättre för våra barn är styrande. På Antrop jobbar ett engagerat gäng designers, strateger och beteendevetare. Tillsammans skapar vi fantastiska användarupplevelser och hjälper företag att arbeta kundcentrerat, på riktigt. Vi vet att UX, tjänstedesign och de metoder vi använder kan bidra till att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle. Nu söker vi en duktig UX-designer. 

Vad erbjuder vi?

Antrops ambition är att vara Sveriges vassaste byrå inom UX- och tjänstedesign. Vi lyckas bra. i år vann vi branschtävlingen Årets Byrå 2018, och vår vd utsågs till Årets VD för sitt framgångsrika och hållbara sätt att leda verksamheten.

En del av framgången beror på att vi satsar mycket på kompetensutveckling och utmanar varandra att växa. Men lika mycket handlar den om den snälla och prestigelösa kultur som råder här. Antrop är en hjärtlig och varm arbetsplats där vi har roligt och hjälper varandra att utvecklas. I vår senaste medarbetarundersökning uppgav 100% av de anställda att de skulle rekommendera en vän att arbeta på Antrop. 

På Antrop kommer du att få jobba med roliga, viktiga och stora uppdrag och kunder, och små, spännande startups. Hos oss kommer du arbeta med kunder som förstår att träffsäkra tjänster byggs utifrån förståelse för slutkundens behov, beteenden och drivkrafter. Kunder som involverar sina användare i designprocessen på riktigt. Vi ser till att våra kunder får stenkoll på sina kunder, hjälper dem jobba kundcentrerat och designar tjänster som får deras varumärke att växa genom lojala kunder.

Gemensamt för alla uppdrag är att vi väljer dem med omsorg. Vår vision om att göra världen bättre för våra barn är något vi arbetar med varje dag. Vi förverkligar den genom att ständigt engagera oss i projekt där vi får använda våra skills till att bygga tjänster som främjar rättvisa, hållbarhet och social innovation. Här kan du läsa mer om några av de projekt vi jobbat med.

Som medarbetare hos oss är designsessioner, gemensamma workshops, seminarium, kompetensluncher och årliga konferensresor en självklar del av din vardag. Vårt bonussystem innebär att en del av Antrops vinst delas ut som en årsbonus. Den är lika för alla anställda, och uppgick förra året till 60 000 kronor för den som jobbat heltid.

Vi sitter i ljusa industrilokaler på Södermalm i Stockholm där vi ofta yogar, chillar, teknikpillar eller har spelkvällar ihop när vi inte designar och innoverar nya fantastiska tjänster.

Vem söker vi?

Vi vill arbeta med dig som, liksom vi, vill skapa riktigt bra digitala tjänster som skapar användarnytta och samhällsnytta.

Det är viktigt för den här rollen att du har arbetat som UX-designer i minst tre år, och varit involverad i såväl arbetet med att ta in användar- och verksamhetsbehov och framtagning av koncept - och detaljdesign för flera olika företag. Du gillar att jobba med prototyping, interaktionsdesign och konceptdesign och nu vill du jobba med branschens skickligaste och snällaste gäng!

Vi tror du är uppfinningsrik, nyfiken och generös med din kunskap. Du tar ansvar för det kreativa och konceptuella arbetet som genomförs i dina uppdrag. Du är lyhörd och bra på att inkludera såväl kunder som kollegor i ditt arbete genom ett pedagogiskt och entusiasmerande arbetssätt.

Du kan facilitera workshops och att driva processen framåt i ditt arbete. Du trivs med att leda möten och att presentera lösningar och koncept för olika typer av intressenter, och tilltalas av att vara en del i ett team som jobbar nära våra kunder.

Ditt hjärta slår extra hårt för tjänster med en digital kärna men i grunden är det människor du bryr dig om. Empati är vårt viktigaste verktyg. Sketch är också bra att kunna. :)

Ett krav är att du pratar och skriver bra både svenska och engelska.

Och ja, vi förstår att det finns saker kvar du behöver bli bättre på. Så är det för alla oss också. 

Rollen är heltid. Sök med ditt cv och ett personligt brev. Vi träffar kandidater löpande och tillsätter tjänsten under hösten när vi hittat rätt person.  
Vi ser verkligen fram emot att få träffa dig och hoppas att du ska vara vår nästa designerollega i teamet!


Kika gärna på vår video som förklarar vilka vi är på en minut. 

Jag ser fram mot att höra ifrån dig!

Skicka några rader om dig själv ihop med CV och portfolio

Teamchef
Mattias Lagerbäck
[email protected]