Utveckla din affär med design thinking

Under 30 minuter förklarar Katarina Walter, designer och Antrops vd, varför designtänkande leder till framgångsrika affärer. Här lotsar vi dig igenom grunderna i designprocessen och vad du behöver bemästra för att dra fördelar av den i din organisation. 

Frukostklubben

11 mars
kl 8.30

online via Zoom

Anmälan

Intresset för design på ledningsnivå hör ihop med den snabba teknikutveckling som skett och kommer fortsätta ske under överskådlig tid. När de tekniska förutsättningarna ändras, förändras även ramen för affärsutveckling. Design är ett kraftfullt verktyg för att skapa framgångsrika affärer. Så hur gör man för att använda processen på rätt sätt?

Det finns speciellt tre egenskaper hos designprocessen som är attraktiva i affärsutveckling

1. Kundens behov står i centrum

Genom att analysera verkliga kundupplevelser kan vi innovera tjänster som på riktigt matchar människors behov, beteenden och drivkrafter.

2. Hjärnan utmanas att komma på många lösningar

Genom designprocessen genereras många olika lösningsförslag ur flera perspektiv. Gå inte för snabbt på lösning, och “kill your darlings”.

3. Idéer kvalitetssäkras snabbt 

Med hjälp av prototyper, test och iteration - välanvända verktyg inom design - ser du snabbt vad som fungerar och inte. 

Lär dig grunderna i designprocessen och undvik fallgroparna

Under det här webbinariet går Katarina Walter, designer och Antrops vd, igenom hur du undviker vanliga fallgropar och varför designtänkande leder till framgångsrika affärer. Hon lotsar dig igenom grunderna i designprocessen och vad du behöver bemästra för att dra fördelar av den i din organisation.

Föreläsare

Katarina Walter

Katarina Walter

Katarina Walter är vd på Antrop och en av Sveriges ledande experter på hur man tar fram fantastiska kundupplevelser och branschledande tjänster. Hon är beteendevetare, strateg och designer med ett brinn för miljö- och samhällsfrågor. Dessutom prisad som årets vd 2017. Hon leder designbyrån Antrop som har vunnit guld i Årets byrå 2020 och varit topplacerad de senaste 5 åren. Antrop är även listad som en av Sveriges bästa arbetsplatser 2020, för andra året i rad.

Tack för din anmälan till webbinariet!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2

Anmäl mig till föreläsningen!

Kontaktuppgifter
Godkänn och skicka in

Genom att skicka din anmälan godkänner du Antrops allmänna villkor och hantering av personuppgifter.