Välkommen på kundfrukost med tema förändring!

Vi saknar att umgås! I vanliga fall hade vi ju fått ses under trevliga former på frukostföreläsningar, event och en och annan lunch. Men nu var det alltför länge sedan vi hade möjlighet att umgås. Därför vill vi bjuda in dig till online-häng med oss.

Kundfrukost

25 augusti
kl 8.30 - 9.20

online via Zoom

Anmälan

Den 25 augusti dukar vi upp en digital föreläsningsmorgon där några av Antrops experter bjuder på sina bästa spaningar på temat Förändring.

Förändring och framtidssäkring 

Vi står mitt i den, är i akut behov av den, och samtidigt visar undersökningar att vi är rätt trötta på förändring just nu. Att ställa om har varit affärskritiskt, det senaste året mer än någonsin. Så vad händer framåt? På organisationsnivå, kring hållbarhet och när vi pratar digitalisering? 

Du får tre expertspaningar om trender inför framtiden. Inbjudan är personlig, då den här kundfrukosten endast är för ett utvalt gäng. Och eftersom vi inte har chansen att bjuda på en fysisk kopp kaffe och smörgås hos oss på kontoret skickar vi alla som deltar ett presentkort så att du kan köpa din egen favoritfrukost och få den hemkörd med Foodora.

Vi hoppas så att få se dig den 25 augusti kl 08.30! 

Upplägg för morgonen:

8.30 - Hej och välkommen! Vi kör med kameran på och vill gärna också se och prata lite med er!

8.35 - 9.00 Sarah Isaksson, Jenny Dannstedt och Jenny Pettersson Lindberg trendspanar på temat förändring och ger dig konkreta tips på hur du kan ta dig an förändring inom hållbarhet, digitalisering och organisationsutveckling.

9.00-9.15 - Möjlighet till eftersnack och reflektion i mindre grupper. Missa inte chansen att ta del av vad andra organisationer har för utmaningar och input.

9.20 - Tack för idag!

Föreläsare

Sarah Isaksson - kursledare

Sarah Isaksson

Hållbarhetsstrateg och tjänstedesigner på Antrop. Hon hjälper dig att förstå dina kunder och driva affärsutveckling och kreativ problemlösning med fokus på hållbarhet. Sarah är också ansvarig för Antrops hållbarhetsarbete.

Jenny Dannstedt

Jenny Dannstedt

Senior tjänstedesigner och designcoach på Antrop, och en mycket uppskattad kursledare och föreläsare. Jenny har lång erfarenhet av att driva stora innovations- och förändringsarbeten i olika typer av organisationer.

Jenny Pettersson Lindberg - föreläsare

Jenny Pettersson Lindberg

Jenny Pettersson Lindberg arbetar med att hjälpa företag och organisationer att ställa om till ett kunddrivet/behovsdrivet arbetssätt - att jobba med sin organisation, processer, metoder och kultur för att kunna leverera den upplevelse kunderna vill ha. Hon drivs av att få människor att göra stordåd tillsammans.

Mattias Mårtensson

Mattias Mårtensson

Mattias Mårtensson är dagens moderator. Han var med och startade Antrop och har sen dess jobbat med UX- och tjänstedesign, research, koncept- utveckling och strategi. Han har 20 års erfarenhet av att involvera kunder och förstå deras behov för att skapa rätt tjänster.

Tack för din anmälan till webbinariet!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2

Anmäl mig till föreläsningen!

Kontaktuppgifter
Godkänn och skicka in

Genom att skicka din anmälan godkänner du Antrops allmänna villkor och hantering av personuppgifter.