Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Se inspelning av rusta dig för förändring!

Vi står mitt i den, är i akut behov av den, och samtidigt visar undersökningar att vi är rätt trötta på förändring just nu. Att ställa om har varit affärskritiskt, det senaste året mer än någonsin. Hur rustar du dig för förändring? Och vad är det som ändras i vår omvärld? Under det här fullmatade webbinariet får du tre trendspaningar av Antrops experter, och tips på hur du kan ta dig an de förändringar du står inför.

Sändes: 21 september 2021

illustration av man som arbetar hemifrån från sin laptop

Förändring och framtidssäkring inom tre områden

Hållbarhet
Från den nysläppta IPCC-rapporten, till intressenternas krav på att kunna göra hållbara val –  hållbarhetsområdet utvecklas i raketfart idag. Vi behöver ställa om. Under webbinariet ger Sarah Isaksson tre konkreta förslag på hur ditt företag kan jobba med omställningen.

Digitalisering
När det handlar om digitalisering har vi länge sett stora krav på förändring, och under pandemin har förändringen gått i rekordfart. Hur kan du möta förändringarna? Jenny Dannstedt ger dig tre tips på hur.

Organisationsutveckling
Där Jenny Dannstedt och Sarah Isaksson belyser ett antal olika perspektiv på förändring och hur trender inom dessa områdena påverkar era kunder, eller de medborgare ni finns till för, kommer Jenny Pettersson Lindberg att trendspana kring er och era organisationer och ge er tre tips som hjälper er att ro förändringar i land.

separator separator