Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ERBJUDANDE: Så blir din digitala tjänst hållbar – och förbättrar din affär

Vet du om hur hållbar din digitala tjänst är? Digitala tjänster har ofta en stor negativ miljöpåverkan på grund av den mängd energi som går åt när sidor laddas och hostas. De flesta hemsidor idag släpper ut onödigt mycket koldioxid. Men det går att påverka.

Lästid: 2 min

 

Bild på två kollegor som sitter i en soffa med varsin dator och pratar med varandra.
Bild på två kollegor som sitter i en soffa med varsin dator och pratar med varandra.

Vi vet att ett heltäckande och transparent hållbarhetsarbete är det som bygger hållbara varumärken. Att få koll på den ofta glömda digitala hållbarheten i er tjänst och minska era utsläpp är en relativt liten, men affärskritisk, investering.

Antrop till er tjänst

Vi hjälper dig att göra din digitala tjänst eller webbsida grönare. Tillsammans utvecklar vi en digital tjänst som är hållbar samtidigt som den skapar kundlojalitet och bidrar till er affär. När vi städar bort det som drar onödig energi blir webbplatsen snabbare och mer lättnavigerad. Användarna får lättare att faktiskt utföra det som både hen och ni vill.

Erbjudande: Digital hållbarhetsanalys

Så hjälper vi er att skapa en webbplats som är snabbare, mer lättnavigerad och drar mindre koldioxid.

I vårt nya erbjudande Digital Hållbarhetsanalys hjälper vi er att vässa er webbplats genom analys, identifiera förbättringsområden, prioritera bland dessa samt följa upp en gång i kvartalet under ett års tid!

Detta får du:

  • Med avstamp i era affärsmål och målgrupper granskar vi webbplatsens design, innehåll, bilder, script, kod och hosting för att se hur vi kan minska dess klimatavtryck.
  • Vi tar fram en tydlig nulägesrapport för hur stort klimatavtryck er webbsida har.
  • Ni får rekommendationer för hur er webbplats kan optimeras ur ett hållbarhetsperspektiv. Det  gynnar användaren och er affär, genom bättre prestanda. De flesta åtgärder innebär inte att ni behöver ändra webbplatsen helt, utan kan göras med en relativt liten insats.
  • Vi gör en ny mätning efter de initiala förbättringsåtgärderna är åtgärdade och följer sedan upp med en mätning 1 gång per kvartal i ett års tid för att stötta er i ert arbetet mot en mer klimatsmart webbplats.

Hör av dig!

Prata med mig om du behöver hjälp med att göra din digitala tjänst mer hållbar.

Sara Nero

073-066 20 36

separator separator