Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Antrop på prispallen i Årets Byrå – 6 år i rad

Högst betyg i engagemang, högst betyg i proaktivitet och i digital kompetens. Våra fantastiska kunder ger oss så fina omdömen i Årets Byrå 2021, när Antrop för sjätte året i rad kliver upp på prispallen i landets största branschtävling! Vi ligger på topp 3 av Sveriges bästa stora digitalbyråer, efter ett år med pandemi, och vi är otroligt stolta.

Lästid: 3 min

 

Bild på Antrop kollegor som står i en skateboardhall.

“Byrån levererar över förväntan, helt fantastiskt. De gör inte bara sitt jobb utan även det lilla extra. Analyserna är skarpa och förpackningarna online är mycket bra.”

Kundcitat från Årets Byrå-undersökningen 2021

– Det har varit ett tufft år. Vi har påverkats, både som personer och i våra yrkesroller. Att vi lyckas ta oss genom det här året alla tillsammans, göra ett positivt resultat, få till mängder av nya roliga kundsamarbeten OCH bibehålla så hög kundnöjdhet! Det är ett sådant enormt kvalitets- och engagemangskvitto för var och en som jag har förmånen att jobba med, säger en stolt Zandra Rauchwerger, byråchef på Antrop.

Brons i kategorin Stora digitala byråer

Utnämningen Årets Byrå baseras helt på en kvalitetsundersökning Regi varje år genomför bland de medverkande byråernas kunder. I undersökningen får de svara på frågor om hur nöjda de är med leveranskvalitet, kompetens och samarbete. Antrop prisades i kategorin stora digitalbyråer, där företagen har en byråintäkt över 50 miljoner kronor.

Det här är sjätte året på raken som Antrop ligger på topplacering i Årets Byrå. 2 guld-, senast 2020, och och 3 silverplaceringar har det blivit. I år hamnade vi på bronsplats.

– Det är klart att vi gärna hade tagit hem guldet även i år. Men nu analyserar vi resultaten och ser var vi kan vässa oss ytterligare framöver, säger Zandra Rauchwerger.

Nomineringen baserar sig på Regis årliga bransch- och kvalitetsstudie som genomförs för 21:a gången. Studien baserar sig på en omfattande kundstudie där Regi undersöker kundrelationen på en rad olika områden, såsom position på marknaden, leveranser och kundnöjdhet.

Några av kundernas citat från undersökningen som värmer extra mycket är:

“Byrån levererar över förväntan, helt fantastiskt. De gör inte bara sitt jobb utan även det lilla extra. Analyserna är skarpa och förpackningarna online är mycket bra. De håller ansatta tider, dokumenten/handlingarna går bra att använda vidare i våra egna verksamheter, allt från mallar till presentationer.”

“Vi har arbetat med Antrop under ett många intervjuer. Det fantastiska med dem är ju just den här dynamiken mellan personerna vi fått möjlighet att jobba med. Nya inom vårat område, men satte sig in i vilka typer av frågor vi skulle tänkas ha och därefter kunna veta vilka kunder, frågor, förslag, lösningar och sådana tankar som behövdes. Det är så häftigt att man kan vara så kreativ att man kan lyfta sig till vilket område det än må vara. Vi borde vara bäst men jag blev överraskad över deras sätt att lyfta blicken emot oss, därför blev det en 10:a.”

“Lyhörda, drivande, professionella och fångar behovet jag har.”

Tack, alla fantastiska kunder för förtroendet och utmaningarna! Nu fortsätter vi arbetet med att designa för en bättre värld.

Foto föreställande Zandra Rauchwerger, VD Antrop. Zandra har ljust axellångt hår, blåa ögon, läppstift och en orange blus.

Vi har i flera år mätt företagets framgång i hur stor del av projekten vi arbetar i som bidrar till de globala hållbarhetsmålen. Det hjälper till att sätta en riktning i att välja projekt som gör nytta för användaren, affären men också planeten.

Zandra Rauchwerger, vd Antrop

Årets byrå

Tävlingen arrangeras av Regi och bygger på deras årliga kvalitetsundersökning. Årets Byrå genomförs i Sverige, Norge och Finland och omfattar totalt över 4000 intervjuer med köpare av kommunikationstjänster där totalt cirka 250 byråer blir utvärderade. Frågorna handlar till exempel om kreativitet, strategisk kompetens, digital förmåga och engagemang i kundernas projekt.

Prata med mig om du är intresserad av att veta mer om Antrop.

Sara Nero

073-066 20 36

separator separator