Frukostklubben - Beteendedesign för mer hållbara beslut

Antrop bjuder in till frukostföreläsning den 17:e december, för dig som vill veta hur du genom beteendedesign och nugding kan underlätta för dina kunder att välja hållbart. 

När vi förstår människors beteenden kan vi nudga (knuffa) dem till hållbara beslut. Beteendedesign bygger på beteendeekonomisk forskning och psykologiska insikter om vad som styr människors beslutsfattande. Kom och lyssna på hur du kan underlätta för kunderna att välja hållbart och på så sätt få både nöjdare kunder och stärka ert hållbarhetsarbete. Du får höra exempel på små förändringar som lett till stor effekt, i såväl digitala tjänster som i fysiska miljöer. Maria Klint, tjänstedesigner på Antrop, guidar oss under denna frukostföreläsning genom att dela sina erfarenheter och ge 5 konkreta kom-igång-tips. 

Föreläsare: Maria Klint, Tjänstedesigner på Antrop. Maria är en flitigt anlitad föreläsare i Norden kring just beteeendedesign och hållbarhetsdesign. Hennes arbete för att minska nedskräpning av plast i haven tillsammans med Naturvårdsverket har fått stor uppmärksamhet senaste året.

 

Varmt välkommen till Frukostklubben

Datum: 17:e december - FULLBOKAT!

Vänligen fyll i nedan formulär för att få information om kommande datum för denna föreläsning.

Tid:
 Frukost serveras från klockan 8.00. Föreläsningen börjar 8.30 och slutar ca 9:10

Plats: Hos Antrop. Rosenlundsgatan 31, vid Södra Station. Våning 4. 

Pris: Kostnadsfritt  (vi ber dig dock anmäla om du får förhinder iom att platserna är begränsade)

Informera mig när det kommer fler tillfällen till Frukostklubben

Används för bekräftelsemail
Kryssa i rutan