Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Varför är digital tillgänglighet viktigt?

Digital tillgänglighet handlar om att säkerställa att alla, inklusive personer med funktionsnedsättningar, kan använda digitala produkter och tjänster. Det inkluderar personer med syn-, hörsel-, motoriska och kognitiva nedsättningar.

separator separator

Vi kan hjälpa er med

 

Granskning och utvärderingar

Antrop kan utföra en grundlig tillgänglighetsutvärdering av er befintliga webbplats eller applikation för att identifiera områden som behöver förbättras enligt WCAG-standarderna.

Design och utveckling

Antrop kan hjälpa till att designa och utveckla nya digitala produkter med tillgänglighet i åtanke från början, vilket är mer kostnadseffektivt än att korrigera problem i efterhand.

Utbildning och rådgivning

Antrop kan erbjuda utbildning och workshops för att öka medvetenheten om digital tillgänglighet inom er organisation och ge praktiska råd om hur ni implementerar WCAG-riktlinjerna.

Implementering av tillgänglighetsfunktioner

Antrop kan hjälpa till med att implementera specifika tillgänglighetsfunktioner, som textalternativ för bilder och skapandet av lättnavigerade menyer, för att förbättra tillgängligheten för användare med funktionsnedsättningar.

Kontinuerlig förbättring

Som väletablerad digital byrå och partner kan Antrop erbjuda kontinuerlig support och uppdateringar för att säkerställa att er webbplats eller applikation förblir tillgänglig även när nya funktioner läggs till eller när teknologin utvecklas.

separator separator

Hur vi har hjälpt andra med digital tillgänglighet

Hör av dig till mig om du är intresserad av samarbete.

Sara Nero

073-066 20 36