Design som förhöjer tittarupplevelsen

En digital tv-tablå som smidigt guidar tv-tittare, höjer upplevelsen såklart. Antrop har hjälpt tv.nu med UX-design för skapa just detta.

Projektet innehöll
UX-design Digital design Kundinsikter

Framtidens tv-tablå

Morgondagens tv-tittare behöver på ett enkelt och smidigt sätt att navigera sig runt på en tv-tablå, en som är framtagen utifrån deras faktiska behov.

Tv.nu ville skapa en mer guidande och inspirerande webbplats som skulle fungera smidigt för användaren både från datorer, telefon och surfplatta. Antrop kopplades in för att hjälpa till med UX-design för att förhöja tittarupplevelsen.

Kunderna involverades i utvecklingen

Antrop hjälpte tv.nu att arbeta fram en ny design för sin tv-tablåtjänst. 

Designteamet arbetade tätt tillsammans med produktägare och utvecklare för att iterativt och effektivt se tjänsten växa fram. Användningstester genomfördes för att testa av designen mot riktiga användare löpande för att säkerställa att man prioriterat rätt designval kring funktion och form.

En ny tjänst lanserades som nu på ett modernt sätt guidar och inspirerar människor till tv-tittande. 

Tv.nu

Tv.nu är Sveriges största tv-tablå med över 2,3 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget vill erbjuda användare världens bästa tv-guide och till annonsörer marknadens effektivaste annonslösningar.

Tv.nu

Vi berättar gärna mer

Erik Hammarström

Erik Hammarström

Affärsutvecklingschef
073-321 07 20
[email protected]

Sara Backlund

Sara Nero (f.d. Backlund)

Säljchef
073-066 20 36
[email protected]