När ska du göra research, och vilken typ?

11 maj
kl 8.30

Anmäl dig!

De flesta organisationer har redan insett att omställning är det enda sätt vi kan möta framtiden på. Men hur arbetar ni för att nå era hållbarhetsmål?

Världen står inför ett antal stora komplexa utmaningar. Konsumtionen rusar, demokratin backar och ekosystemen står på gränsen till kollaps. 

För att ta oss an de stora komplexa utmaningarna behöver vi samlas kring djärva mål, vi behöver förstå komplexiteten i det system som vi vill förändra och vi måste samla en mängd aktörer eftersom ingen enskild part kan lösa utmaningarna själv.

För att komma igång med förändringen behöver vi utforska och designa nya innovativa lösningar genom testande och  och experimenterande. Vi behöver också få till ett ökat och bättre samarbete mellan det offentliga och det privata aktörer. 

I det här webbinariet berättar Antrops innovationsledare Jenny Dannstedt och Erik Hammarström vad systeminnovation är och hur ni kan jobba med det. Du kommer att få ta del av konkreta exempel från systemuppdrag som Antrop arbetat med den senaste tiden. 

Begrepp som vi kommer att gå igenom: 

  • Policydesign

  • Systemtänkande

  • Systeminnovation

  • Missionsorenterade arbetssätt

  • Designtänkande

Tack för din anmälan till webbinariet!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2