Webbinarium: Rusta dig för förändring!

Vi står mitt i den, är i akut behov av den, och samtidigt visar undersökningar att vi är rätt trötta på förändring just nu. Att ställa om har varit affärskritiskt, det senaste året mer än någonsin. Hur rustar du dig för förändring? Och vad är det som ändras i vår omvärld? Under det här fullmatade webbinariet får du tre trendspaningar av Antrops experter, och tips på hur du kan ta dig an de förändringar du står inför.

Webbinarium

21 september
kl 8.30 - 9.00

online via Zoom

Anmälan

Förändring och framtidssäkring inom tre områden

Hållbarhet
Från den nysläppta IPCC-rapporten, till intressenternas krav på att kunna göra hållbara val -  hållbarhetsområdet utvecklas i raketfart idag. Vi behöver ställa om. Under webbinariet ger Sarah Isaksson tre konkreta förslag på hur ditt företag kan jobba med omställningen.

Digitalisering
När det handlar om digitalisering har vi länge sett stora krav på förändring, och under pandemin har förändringen gått i rekordfart. Hur kan du möta förändringarna? Jenny Dannstedt ger dig tre tips på hur.

Organisationsutveckling
Där Jenny Dannstedt och Sarah Isaksson belyser ett antal olika perspektiv på förändring och hur trender inom dessa områdena påverkar era kunder, eller de medborgare ni finns till för, kommer Jenny Pettersson Lindberg att trendspana kring er och era organisationer och ge er tre tips som hjälper er att ro förändringar i land.

 

 

Föreläsare

Sarah Isaksson - kursledare

Sarah Isaksson

Hållbarhetsstrateg och tjänstedesigner på Antrop. Hon hjälper dig att förstå dina kunder och driva affärsutveckling och kreativ problemlösning med fokus på hållbarhet. Sarah är också ansvarig för Antrops hållbarhetsarbete.

Jenny Dannstedt

Jenny Dannstedt

Head of Service Design på Antrop, och en mycket uppskattad kursledare och föreläsare. Jenny har lång erfarenhet av att driva stora innovations- och förändringsarbeten i olika typer av organisationer.

Jenny Pettersson Lindberg - föreläsare

Jenny Pettersson Lindberg

Jenny Pettersson Lindberg arbetar med att hjälpa företag och organisationer att ställa om till ett kunddrivet/behovsdrivet arbetssätt - att jobba med sin organisation, processer, metoder och kultur för att kunna leverera den upplevelse kunderna vill ha. Hon drivs av att få människor att göra stordåd tillsammans.

Tack för din anmälan till webbinariet!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2

Anmäl mig till föreläsningen!

Kontaktuppgifter
Godkänn och skicka in

Genom att skicka din anmälan godkänner du Antrops allmänna villkor och hantering av personuppgifter.