Utveckla din affär med kundresan som grund

Välkommen till Antrops webbinarium om hur du kan skapa fantastiska tjänster - digitala och fysiska- genom att utgå från kundens beteenden och behov. Föreläsningen hålls online. Anmäl dig i formuläret så får du en länk till webbinariet.

31 maj
kl 8.30 - 9.00

 

Vi är många som vill jobba kunddrivet – men hur ska vi bära oss åt? Genom att utgå från kundens vardag och verklighet – hur deras kundresa ser ut – kan vi skapa tjänster som upplevs som verkligt värdefulla.

Att skapa en kundresa är ett bra sätt att få en överblick över kundens upplevelse av er tjänst. Men det är bara början. I detta webbinarium kommer Jenny Petterson Lindberg, Head of Innovation Management på Antrop, dela sina bästa tips och verktyg för hur du hittar möjligheter till förbättring och innovation med kundresan som grund.

Så, om du vill lära dig mer om hur du organiserar kundinsikter, utmaningar och möjligheter i en kundresa, anmäl dig! 

Kontakta [email protected] om du har några frågor!  

 

 

 

Anmäl dig!

Föreläsare

Jenny Pettersson Lindberg - föreläsare

Jenny Pettersson Lindberg

Jenny Pettersson Lindberg arbetar med att hjälpa företag och organisationer att ställa om till ett kunddrivet/behovsdrivet arbetssätt - att jobba med sin organisation, processer, metoder och kultur för att kunna leverera den upplevelse kunderna vill ha. Hon drivs av att få människor att göra stordåd tillsammans.

Tack för din anmälan till webbinariet!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2