Antrops hållbarhetsguide för digitala projekt

Under 30 minuter förklarar Erik och Sarah från Antrop hur ett hållbarhetsperspektiv i din designprocess leder till framgångsrika affärer. Vi guidar dig till hur du kan väva in hållbarhet i hela designprocessen och vad du behöver för att kunna dra fördelar av detta i din organisation.

30 mars
kl 8.30 - 9.00

 

Hållbarhet ska inte ses som ett tillägg i verksamhetsutveckling, det bör ses som en nödvändighet. Att ta hänsyn till hållbarhetsaspekter i designprojekt är avgörande för att säkerställa en bättre framtid för planeten, samhället och affären. 

I detta webbinarium kommer Antrops experter gå igenom just detta. De kommer ta upp konkreta exempel och verktyg för hur du kan få hållbarhet att genomsyra hela processen samt vilka vinster det ger. Från hur du sätter upp mål och samlar in kundinsikter till att designa lösningar utifrån ett hållbarhetsperspektiv.  

Så, om du vill veta mer om vikten av hållbarhet och hur du kan inkludera det i dina designprojekt, kom och lyssna! 

Kontakta [email protected] om du har några frågor! 

Anmäl dig!

Föreläsare

Sarah Isaksson - kursledare

Sarah Isaksson

Hållbarhetsstrateg och tjänstedesigner på Antrop. Hon hjälper dig att förstå dina kunder och driva affärsutveckling och kreativ problemlösning med fokus på hållbarhet. Sarah är också ansvarig för Antrops hållbarhetsarbete.

Erik Markensten - föreläsare

Erik Markensten

Erik är en av Antrops grundare och brinner för att designa tjänster med fokus på affärsnytta och användarupplevelse. Med en magister i kognitionsvetenskap och en licentiatexamen inom människa-datorinteraktion i bagaget har han arbetat med interaktionsdesign och tjänsteutveckling sedan 1999. Erik är head of digital design på Antrop och arbetar som creative lead.

Tack för din anmälan till webbinariet!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2