Så framtidssäkrar du din affär genom foresight och designtänkande

Vad hade hänt om Kodak gjort en gedigen framtidsspaning och valt att satsa på digitalfoto i högre grad? De var länge ledande inom film- och kameratillverkning men i början av 2000-talet tog digitalkamerorna över. Vilket är ditt företags framtidsfråga? I det här webbinariet går framtidsspanaren och hållbarhetsdesignern Hanna Lundén igenom en användbar modell för att framtidssäkra din affär.

Webbinarium Affärsutveckling

13 april
kl 8.30

online via Zoom

Anmälan

Foresight och Trendresearch är avgörande för många av de frågor företag brottas med idag, och kärnan i hållbar omställning är att förstå hur vi tar oss till en önskad framtid. Under 30 minuter kommer Antrops Hanna Lundén att gå igenom hur en kombination av framtidsspaning, omvärldsbevakning och designtänkande kan hjälpa dig att måla upp en bild av framtiden utifrån din verksamhet och göra den mer verklig, förståelig och engagerande för dig och dina stakeholders. 

Hur kan du göra detta?

Idag omvärldsspanar de flesta i någon mening. Man följer hur affären påverkas av trender och samhälle. Men det är få som arbetar organiserat med frågan. Under webbinariet kommer du att få ta del av en konkret process för att lägga upp din framtidsspaning. Det hjälper dig att skapa struktur och göra nödvändiga avgränsningar för ditt arbete. På så sätt kan du arbeta fram en handlingsplan för att nå till din önskade framtid.

Föreläsare

Hanna Lundén

Hanna Lundén

Hanna Lundén är hållbarhetsdesigner med en bakgrund som Foresight & Trend researcher på Electrolux, där hon arbetat med framtidens hållbara kök och smarta hem. På Antrop arbetar hon just nu med att skapa hållbara skolmåltidssystem, där framtidsspaning är en viktig del.

Tack för din anmälan till webbinariet!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2

Anmäl mig till föreläsningen!

Kontaktuppgifter
Godkänn och skicka in

Genom att skicka din anmälan godkänner du Antrops allmänna villkor och hantering av personuppgifter.