Webbinarium: Så bygger du tillitskulturen som ger ökad innovationshöjd

Saknas innovativa lösningar och driv i din organisation? Har ni provat att jobba kunddrivet men inte lyckats? Känner du igen dig i att sitta fast i oändliga förankringsrundor drivna av rädsla att göra fel? Då är det dags att bygga tillitskulturen i din organisation.

Webbinarium

14 september
kl 8.30

Sänds online. Fyll i din e-postadress i anmälan så får du en länk till webbinariet.

Anmäl dig

Tillit grund för framgång

Allt fler ser nu vinsten i att bygga en innovationskultur som baseras på tillit, där man uppmuntrar nytänkande och vågar vara mänsklig och sårbar. En ökad innovationshöjd skapar inte bara intern pepp, engagemang och driv utan hjälper också medarbetarna att våga testa, hitta nya vägar och lösa problem utifrån användarnas behov. En förutsättning för att lyckas nå era verksamhets- och affärsmål.

Trygga team jobbar effektivt

Det är inte bara Google som upptäckt att tillit är nyckeln bakom framgångsrika team. Allt fler verksamheter arbetar nu kund- och behovsdrivet för att möta utmaningarna från en alltmer snabbrörlig omvärld. Det här sättet att arbeta behöver genomsyra allt från strategi, till kultur och processer och det behöver vara snabbrörligt. Dessutom gör den situation vi befinner oss i, med medarbetare utspridda på hemmakontor och inte längre samlade under ett tak, behovet av en fungerande tillitskultur större än någonsin.

Konkreta exempel och verktyg för att skapa en tillitskultur

Så - hur gör man då? Det kommer Jenny Pettersson Lindberg, Head of Customer-driven Change Management att gå igenom under en halvtimmes föreläsning. Du kommer att få konkreta exempel tips och verktyg för att bygga tillitskulturen i din egen verksamhet.

Föreläsare

Jenny Pettersson Lindberg - föreläsare

Jenny Pettersson Lindberg

Jenny Pettersson Lindberg arbetar med att hjälpa företag och organisationer att ställa om till ett kunddrivet/behovsdrivet arbetssätt - att jobba med sin organisation, processer, metoder och kultur för att kunna leverera den upplevelse kunderna vill ha. Hon drivs av att få människor att göra stordåd tillsammans.

Tack för din anmälan till webbinariet!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2

Anmäl mig till föreläsningen!

Kontaktuppgifter
Godkänn och skicka in

Genom att skicka din anmälan godkänner du Antrops allmänna villkor och hantering av personuppgifter.