Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Antrop nominerade i Årets byrå – för sjunde året i rad!

Antrop är nominerade i Sveriges största branschtävling Årets byrå – för sjunde året i rad. Tävlingen baseras helt på den kvalitetsundersökning Regi genomför med byråernas kunder – och i sex år på raken har Antrop vunnit pallplats.

Lästid: 2 min

 

Foto föreställande anställda på Antrop som applåderar och firar vinsten i Årets Byrå 2020.
Anställda på Antrop applåderar och firar Årets Byrå 2020.
Antrop på Årets byrå 2020. Foto: Pax Engström för Resume

Det här är sjunde året på raken som Antrop är nominerade till Sveriges finaste pris, det där kundnöjdheten ligger helt till grund för kvalificeringen. Sex år på raken har byrån placerat sig på pallplats och har således en mycket stark – och över tid stabil – kundnöjdhet. 

“Jag är så otroligt stolt över att vi är nominerade i Årets Byrå i år igen! Att vi har en så hög kundnöjdhet varje år är helt förträffligt fint”

Zandra Rauchwerger, VD på Antrop

Här är namnen på alla nominerade i 2022 års upplaga av Årets byrå. Antrop deltar i kategorin för stora digitala byråer. Vinnaren presenteras den 27 januari. 

Nomineringen baserar sig på Regis årliga bransch- och kvalitetsstudie som genomförs för 22:a gången. Studien baserar sig på en omfattande kundstudie där Regi undersöker kundrelationen på en rad olika områden. Allt utifrån varför man en gång valdes som byrå, hur man är positionerad på marknaden och hur väl byrån presterar under kundförhållandet samt skälen till varför vissa byråsamarbeten avslutas.

Årets byrå

Tävlingen arrangeras av Regi och bygger på deras årliga kvalitetsundersökning. Årets Byrå genomförs i Sverige, Norge och Finland och omfattar totalt över 4000 intervjuer med köpare av kommunikationstjänster där totalt cirka 250 byråer blir utvärderade. Frågorna handlar till exempel om kreativitet, strategisk kompetens, digital förmåga och engagemang i kundernas projekt.

separator separator