Guld till Antrop – Sveriges bästa digitala byrå

Högst betyg i kreativitet. Högst betyg i engagemang. Våra fantastiska kunder ger oss de finaste omdömen man kan tänka sig i Årets Byrå 2020, när Antrop tar hem förstaplatsen i Sveriges största branschtävling – igen!

Foto: Pax Engström för Resumé

Foto: Pax Engström för Resumé

Det var en jublande glad skara Antropare som tog emot förstapriset i Årets Byrå 2020 vid den stora galafesten på Berns igår. Med toppomdömen för bland annat kreativ höjd och starkt engagemang i våra projekt, lyckades Antrop återigen nå guldplatsen för mest nöjda kunder i branschen. 

– Jag är så oerhört stolt! Topplacerade för femte året på raken –och guld! Igen! Att våra kunder gillar att jobba med oss är det absolut finaste kvitto vi kan få som byrå, säger Katarina Walter, vd på Antrop.

Vinnare i kategorin Stora digitala byråer

Utnämningen Årets Byrå baseras helt på en kvalitetsundersökning Regi varje år genomför bland de medverkande byråernas kunder. I undersökningen får de svara på frågor om hur nöjda de är med leveranskvalitet, kompetens och samarbete. Antrop vann i kategorin stora digitalbyråer, där företagen har en byråintäkt över 50 miljoner kronor.