Antrop nominerade i Årets byrå – för femte året i rad

Antrop är nominerade i Sveriges största branschtävling Årets byrå – för femte året i rad. Tävlingen baseras helt på den kvalitetsundersökning Regi genomför med byråernas kunder – och i fyra år på raken har Antrop vunnit guld eller silver.

– Jag är så otroligt stolt över att vi är nominerade i Årets byrå i år igen! Tävlingen bygger helt på vad våra kunder sagt om oss, så det är det finaste kvitto vi kan få på att de är nöjda, säger Zandra Rachwerger, byråchef på Antrop.

Idag släpptes namnen på alla nominerade i 2020 års upplaga av Årets byrå, som också firar 20-årsjubileum i år. Antrop deltar i år i kategorin för stora digitala byråer (med omsättning på 50+ MKR). Vinnaren presenteras den 20 februari vid en gala på Berns

Årets byrå 

Tävlingen Årets byrå arrangeras av Regi och bygger på deras årliga kvalitetsundersökning. Totalt har 2300 beställare svarat på frågor om hur de tycker samarbetet med byråerna fungerat. Frågorna handlar till exempel om kreativitet, strategisk kompetens, digital förmåga och engagemang i kundernas projekt.