Antrop är en av Sveriges bästa arbetsplatser – i år igen!

Antrop har, för andra året i rad, utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser i världens största medarbetarundersökning Great Place to Work.

Zandra Rauchwerger, byråchef – hur känns det här?

– Riktigt bra känns det. För att kunna vara sitt allra bästa på jobbet, behöver man också verkligen känna engagemang och stolthet över sitt jobbsammanhang. Jag är stolt över att vi alla tillsammans skapar en sådan arbetsplats, säger Zandra Rauchwerger.

Bakom utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats står Great Place to Work, som varje år genomför världens största medarbetarundersökning. Vid årets gala, som hölls online tisdagen den 21 april, kom Antrop på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser 2020, i kategorin Bästa medelstora organisation (50-249 medarbetare).

100 % stolta medarbetare

Undersökningen visar bland annat att 100 % av medarbetarna är stolta över vad man tillsammans åstadkommer och över att vara en del av Antrop. Alla är också eniga om att man bryr sig om varandra, att Antrop är en vänlig arbetsplats och att chefer och ledning agerar ärligt och etiskt.

En utmärkt arbetsplats där man litar på människorna man arbetar för, känner stolthet för det man gör och trivs med människorna man jobbar tillsammans med.

Great Place To Work® definition av en utmärkt arbetsplats

Hur lyckas man uppnå detta?

– Jag tror att de flesta som varit i arbetslivet ett tag har varit på någon arbetsplats som man inte skulle beskriva som snäll. Man vet precis hur oskönt det är att vara på ett sådant ställe. Att bestämma sig för att bygga en snällhetskultur och ett ställe man själv älskar att jobba på, det räcker långt.

Information, omtanke och fest

Antrop har även fått väldigt fina resultat i undersökningen när det gäller förmågan att informera, utveckla, visa omtanke - och att fira.

Så hur ska ni fira det här?

– Jag önskar så att vi kunde ha kalas ihop, men det får bli något digitalt firande nu och mer baluns när vi kan hänga irl igen, säger Zandra Rauchwerger.

Great Place To Work ®

Great Place to Work (GPTW) är världens största arbetsplatsstudie. Varje år utför de medarbetarundersökningar av 10 miljoner medarbetare i 50 länder. Till grund ligger 30 års forskning om vad som gör att en arbetsplats uppfattas som riktigt bra. Certifieringen är en kvalitetsutmärkelse till de allra bästa företagen.

Antrop är för andra året i rad placerad på listan över Sveriges bästa arbetsplatser. Förra året i kategorin Små organisationer (20-49 medarbetare) och i år Medelstora organisationer (50-249) medarbetare.