Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Se inspelning av 4 steg till att lyckas med ert designsystem

Med ett designsystem blir kundens upplevelse av din tjänst sammanhållen och användarvänlig, och designarbetet blir både roligare, snabbare och mer effektivt. Så hur gör man för att få ut det mesta ur sitt designsystem? Våra experter berättar.

Sändes: 1 december 2021

Vi ser en illustration av en öppen laptop med ett pågående digitalt möte mellan flera personer


Hur arbetar du med design som ska tillämpas konsekvent i olika projekt, i delar av en tjänst, på flera platser i organisationen och av olika personer? 

Designers idag har flera komplexa förutsättningar att ta hänsyn till som gör det utmanande att ge användaren en sammanhållen upplevelse. Det kan handla om olika informationsflöden, nya digitala plattformar som adderas, flera parallella designteam, iterativa och agila arbetsprocesser, höga krav på snabb tjänsteutveckling eller flera olika aktörer som ska samverka och vara med och bestämma. 

Designsystem är nyckeln

Med ett designsystem blir kundens upplevelse av din tjänst sammanhållen och användarvänlig, och designarbetet blir både roligare, snabbare och mer effektivt. 

Välkommen till ett webbinarium där vi går igenom vinsterna med designsystem och du får argument som gör det lätt att få med nyckelkollegor på tåget. Du får konkreta tips som du kan använda direkt i ditt arbete.

separator separator