Mitt Riksbyggen utsedd till Bästa Förbättrare

Stort grattis till vår kund Riksbyggen som vann pris i Web Service Awards för sitt arbete med kundportalen Mitt Riksbyggen. Vi på Antrop är glada och stolta över att ha fått vara med på Riksbyggens viktiga resa mot en mer kundfokuserad sajt.

Utmärkelsen Web Service Award delas årligen ut till webbplatser med de nöjdaste kunderna. I år vann Riksbyggen pris för sitt omfattande förbättringsarbete i kategorin Kommersiellt. Mitt Riksbyggen är ett viktigt kommunikationsverktyg som vänder sig till flera olika målgrupper inom bostadsmarknaden.

Tillsammans med Riksbyggen har Antrop gjort ett omfattande arbete med att förbättra användarupplevelse, design och funktionalitet i kundportalen. Resultatet blev en mer personlig portal med funktioner och utseende som möter användarnas behov.

Web Service Awards

Web Service Awards utser tillsammans med användare runt om i Sverige årets bästa webbplatser inom kategorierna Kommersiellt, Samhällsinformation, Mobilt och Intranät. Tävlingen utgår ifrån en nationell webbplatsundersökning som i år hade över 117 000 respondenter.