Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Förstärk ert interna team

Stärk och förbättra er interna kapacitet för utveckling och produktion genom att hyra en resurskonsult inhouse. Vare sig det gäller del- eller heltidsersättning vid föräldraledighet, tillfälliga arbetstopp eller att tillföra specialistkunskap, kan våra experter bli en värdefull del i ert team.

Se hur vi kan hjälpa er link arrow

Vi hjälper er med:

Innehållsstrateg

Med en innehållsstrateg får ni hjälp att skapa relevant och målgruppsanpassat innehåll som bidrar till att ni når era kommunikationsmål.

Tjänstedesigner

Vår tjänstedesignkonsult hjälper er att skapa innovativa och användarcentrerade tjänster som ökar kundnöjdheten och lojaliteten.

UX-designer

En UX-designer hjälper er att förstå era användare, identifiera lämpliga projekt, skapa och testa designlösningar som uppnår önskade resultat, samt stötta er i att etablera och organisera ert designteam.

Visuell designer

En visuella designer hjälper er att stärka er identitet, förbättra användarupplevelsen och skapa visuellt engagerande material för er marknadsföring och kommunikation.

Innovationsledare

Med stöd av en innovationsledare får ni hjälp att leda och driva innovationsprocesser i er organisation. Ni får stöd i att ta fram nya processer och metoder, leda innovationsprojekt eller coacha team i att ta fram nya och innovativa lösningar.

Prata med mig för att diskutera hur våra konsulter kan bli en del av ert team.

Sara Nero

separator separator
This site is registered on wpml.org as a development site.