Vi söker varmhjärtad och skicklig UX-designer

Vill du jobba på Sveriges bästa och snällaste byrå, där visionen om att göra världen bättre för våra barn är styrande? På Antrop jobbar ett engagerat gäng designers, strateger och beteendevetare. Tillsammans skapar vi fantastiska användarupplevelser och hjälper företag att arbeta kundcentrerat, på riktigt. Nu söker vi fler duktiga UX-designers.

Vad erbjuder vi?

Antrops ambition är att vara Sveriges skickligaste byrå inom UX- och tjänstedesign. Vi lyckas bra. Fem år på raken har våra kunders höga betyg på samarbetet med oss gett silver- och guldplaceringar i branschtävlingen Årets Byrå. Vi är också listade som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, i världens största medarbetarundersökning Great Place to Work. Det säger en hel del om hur vi levererar som designers och hur vi är med varandra på jobbet.

Hur det är att jobba på Antrop, hur vi är mot varandra, våra ledstjärnor och vår medarbetarfilosofi kan du läsa mer om här.

Vi sitter i ljusa industrilokaler på Södermalm i Stockholm där vi ofta yogar, chillar, teknikpillar eller har spelkvällar ihop när vi inte designar och innoverar nya fantastiska tjänster.

Vi sitter i ljusa industrilokaler på Södermalm i Stockholm där vi ofta yogar, chillar, teknikpillar eller har spelkvällar ihop när vi inte designar och innoverar nya fantastiska tjänster.

Vem söker vi?

Vi vill arbeta med dig som, liksom vi, vill skapa riktigt bra digitala tjänster som skapar nytta.

  • Det är viktigt för den här rollen att du har arbetat som UX-designer i minst tre år, och varit involverad i såväl arbetet med att ta in användar- och verksamhetsbehov och framtagning av koncept- och detaljdesign för flera olika företag.
  • Du gillar att jobba med prototyping, interaktionsdesign och konceptdesign. Har du dessutom ett grafiskt öga är det fantastiskt.
  • Vi tror du är uppfinningsrik, nyfiken och generös med din kunskap. Du tar ansvar för det kreativa och konceptuella arbetet i dina uppdrag.
  • Du är lyhörd och bra på att inkludera såväl kunder som kollegor i ditt arbete genom ett pedagogiskt och entusiasmerande arbetssätt.
  • Du kan facilitera workshops och driva processen framåt i ditt arbete. Du trivs med att leda möten och att presentera lösningar och koncept för olika typer av intressenter, och tilltalas av att vara en del i ett team som jobbar nära våra kunder.
  • Ditt hjärta slår extra hårt för tjänster med en digital kärna men i grunden är det människor du bryr dig om. Empati är vårt viktigaste verktyg. Sketch är också bra att kunna. :)
  • Ett krav är att du pratar och skriver bra både svenska och engelska.

Och ja, vi förstår att det finns saker kvar du behöver bli bättre på. Så är det för alla oss också. 

Rollen är heltid. Sök med ditt cv och ett personligt brev. Vi träffar kandidater löpande och tillsätter när vi hittat rätt personer. Vi ser verkligen fram emot att få träffa dig och hoppas att du ska vara vår nästa designerkollega i teamet!

Kika gärna på vår video som förklarar vilka vi är på en minut.

Film Red

Jag ser fram mot att höra ifrån dig!

Mattias Lagerbäck

Mattias Lagerbäck

UX-designer och teamchef
070-875 26 58
[email protected]