Mänskligt

Antrop bygger på intresset för människor och vår förmåga att sätta oss in i människors behov för att skapa bra kundupplevelser. Human Centric är kärnan i allt vi gör och empati vårt främsta arbetsverktyg. Vi är ett gäng med stora hjärtan, vilket märks i vårt förhållningssätt till varandra, våra kunder, och våra kunders kunder.
Vad det innebär i praktiken för dig som Antropare
  • Byråns namn Antrop kommer från Antropologi - läran om människan. Det är människors behov och beteenden som intresserar oss. Hur vi kan göra världen bättre för människor och underlätta vardagen för dem genom smarta tjänster.
  • Våra strategiska råd och designförslag utgår alltid från kunskap om människors behov och drivkrafter. Vi lägger energi på research för vi vet att det alltid leder till en träffsäker kundupplevelse. Vi är inte en byrå som tror att våra egna eller vår uppdragsgivares gissningar om slutkundens behov är tillräckliga.
  • Antrop är en snäll arbetsplats byggd på välvilja kring våra medmänniskor. Ärlighet, hjälpsamhet och respekt är viktigt i vår snällhetskultur. Men också att vi ställer höga krav på varandras insats. Det är snällt att hjälpa varandra nå högt uppsatta mål.
  • Vi har en jämställd och inkluderade gemenskap på Antrop. Vi har nolltolerans mot all form av trakasserier, mobbning och diskriminering.
  • Antrop är en transparent och öppen byrå. Alla hålls informerade om bolagets verksamhetsplaner, ekonomi och försäljningsläge. I såväl med- som motgång.
  • Att vara sitt bästa jag är mycket mer än att vara i framkant inom sitt expertisområde. Det handlar också om personlig utveckling. Att förstå sig själv och sitt samspel med andra. Att våga vara sig själv. På Antrop jobbar vi med personlig utveckling på alla våra konferensresor. Det är en lärorik, berikande och ibland kämpig resa vi gör tillsammans.
  • En god hälsa är grunden till för att kunna vara sitt bästa jag. På Antrop har du ett generöst friskvårdsbidrag, yoga på kontoret varje vecka och privat sjukvårdsförsäkring så att du snabbt och enkelt ska få hjälp om du inte mår bra.
  • Vi jobbar med flexibel arbetstid och har ett tak för övertidsarbete. Det är viktiga förutsättningar för att kunna ha en sund balans i livet.
  • På Antrop har du sex veckors semester.
  • December är vanligtvis en stressig månad. På Antrop har vi infört en halvdag betald ledighet för att hinna julstöka eller julvila.

 

 

 

Antrops 6 ledstjärnor

Våra ledstjärnor beskriver vår arbetsplatskultur, hur vi ser på vårt jobb och värdet vi alltid vill leverera. Här kan du läsa mer om vad varje ledstjärna innebär konkret för dig som är Antropare. 

Mänskligt
Hållbart
Professionellt
Tillsammans
Ansvarsfullt
Utvecklande