Antrop söker erfaren, ambitiös och snäll Tjänstedesigner
- Vi vill förändra världen tillsammans med dig

 

Om Antrop

Vi är en tjänstedesignsbyrå som älskar att designa för fantastiska användarupplevelser och att få företag att arbeta kundcentrerat på riktigt.

Antrops ambition är att vara Sveriges vassaste byrå inom tjänstedesign och UX. Vi vill vara absolut bäst - inte flest. Det är en viktig skillnad för oss och den kommer du känna av hos oss. Vi väljer våra uppdrag med omsorg, vi utmanar varandra att växa och satsar hårt på kompetensutveckling.

Vi är ett värderingsstyrt gäng som går igång på visionen “att göra världen bättre för våra barn”. Vi förverkligar den genom att ständigt engagera oss i projekt där vi får använda våra skills till att bygga tjänster som främjar rättvisa, hållbarhet och social innovation. Detta vill vi göra ännu mer tillsammans med dig.

Hos oss kommer du arbeta med kunder som förstår att träffsäkra tjänster byggs utifrån förståelse för slutkundens behov, beteenden och drivkrafter. Kunder som involverar sina användare i designprocessen på riktigt. Vi har förmånen att arbeta med bland annat Skandia, SVT, Klarity, Spotify, Riksbyggen, Tillväxtverket, Swedavia och IKEA. Vi ser till att våra kunder får stenkoll på sina kunder, hjälper dem jobba kundcentrerat och designar tjänster som får deras varumärke att växa genom lojala kunder.  

Många gånger går vi in i verksamheter för att arbeta strategiskt med att införa ett mer kundfokuserat arbetssätt i sina organisationer. Vi hjälper såklart också våra kunder med att ta fram grym digital design för sina tjänster i och med att det många gånger är där själva användandet av tjänsten sker.

Kollegorna du får

Idag är vi 40 medarbetare på Antrop. Vi är en härlig blandning av tjänstedesigners, UX-are, innehållsstrateger, visuella designers och projektledare. Hos oss ingår du i ett team med allt från  nyexade medarbetare och ett gäng av Sveriges mest seniora tjänstedesigners. Kunskapsutbyte och samarbete är viktiga grundstenar i vårt arbetssätt.

Som medarbetare hos oss är designsessioner, gemensamma workshops, seminarium, årlig konferensresa utomlands och kompetensluncher en självklar del av din vardag. Vi vet att det endast är med medarbetare som ligger i framkant som vi kan vara bäst på marknaden och därför arbetar vi mycket aktivt med kompetensutveckling.  

Antrop beskrivs bäst som en mycket kompetent, kamratlig och hjärtlig arbetsplats. Vi vill göra gott i världen och skapa tjänster som förbättrar och förenklar människors liv. Därför prioriterar vi uppdrag och kunder som vilar på samma värdegrund som vi. Vi tycker hållbarhet, jämlikhet och empati är viktigt i allt vi gör.

Vi vill vara en arbetsplats där alla ska kunna växa, prestera och ha roligt. Vi är måna om vår prestigelösa kultur där du som medarbetare har stort inflytande över ditt arbete och Antrops utveckling.  

Vi sitter i ljusa industrilokaler på Södermalm i Stockholm där vi ofta yogar, chillar, teknikpillar eller har spelkvällar ihop när vi inte designar.

Vi är inte så prisnördiga egentligen, men skryter ändå gärna med att vunnit silver i branschtävlingen Årets Byrå två år på raken, baserat på det fina betyg våra kunder gett oss. Vår VD har också blivit utsedd till Årets VD 2017 vilket säger en del om ledarskapet hos oss. 

Vi ser verkligen fram emot att få träffa dig och hoppas att du ska vara vår nästa designkollega till teamet!

 

När Antropare själva ombads beskriva varför de gillar att arbeta på Antrop sades till exempel detta:

 

  • Mycket skratt. Vi har roligt tillsammans på jobbet.

  • En “må-bra-kultur” där vi är måna om varandra.

  • Bra grundvärderingar som märks i vardagen. Gör gott på riktigt.

  • En arbetsplats att vara stolt över.

  • En riktig UX-byrå. Inte UX-som en tårtbit.

  • Hög strategisk nivå på uppdragen.

  • På Antrop är man aldrig ensam. Hjälpsam kultur där kollegorna alltid tar sig tid att stötta och coacha.

  • Alla säljare är tjänstedesigners i grunden, det ger bra förutsättningar i projekten.

  • Innovativ spetskompetens.

  • Inga gurus. En kultur där vi lyfter varandra.

 

Vem vi hoppas att du är

Vi vill arbeta med dig som, liksom vi, vill skapa riktigt bra tjänster som skapar såväl användarnytta som samhällsnytta.

Du har arbetat i minst 4 år som tjänstedesigner. Du har förmodligen arbetat på byrå tidigare och då fått förmånen att arbeta med kunder inom flera olika branscher. Du har en rad uppdrag i ryggen som du är riktigt stolt över där ditt team åstadkommit verklig skillnad, och så har du säkert något riktigt misslyckat också som du blivit ännu klokare av.

Vi tror du är uppfinningsrik, nyfiken och generös med din kunskap. Som tjänstedesigner älskar du researcharbetet och har en bred kunskap och erfarenhet om dess metoder och verktyg. Du tar stort ansvar för det kreativa och konceptuella arbetet som genomförs i dina uppdrag. Du är lyhörd och bra på att inkludera såväl kunder som kollegor i ditt arbete genom ett pedagogiskt och entusiasmerande arbetssätt. Du tar gärna lead i projekt och trivs i en roll med mycket ansvar från kunder som hyser stor tilltro till din kompetent och vägledning.

Du har god vana att facilitera workshops och att driva processen framåt i dina projekt.  

Ditt hjärta slår kanske extra hårt för tjänster med en digital kärna men i grunden är det människor du bryr dig om. Det är helhetsupplevelsen du har i fokus.

Som designer är du van att analysera kundbehov och att bedöma affärs- och verksamhetsnytta. Du har arbetat fram strategier utifrån kundbehov, kartlagt kundresor, visualiserat målbilder och lett förändringsarbeten hos kunder.  Du är van att leda möten och att presentera lösningar och koncept för olika typer av intressenter.

Du pratar och skriver bra både svenska och engelska då vi ofta arbetar med internationella kunder.

Och ja, vi förstår att det finns saker kvar du behöver bli bättre på.  

Så är det för alla oss också. :)Senast den 20 januari vill vi ha din ansökan. Därefter kommer vi påbörja rekryteringsprocessen som vi har som ambition att vara klara med i slutet av februari. 


Jag ser fram mot att höra ifrån dig!

Skicka några rader om dig själv ihop med CV och portfolio

Byråchef
Zandra Rauchwerger
+46(0) 707 750 48 35
[email protected]