Antropkonferens sommaren 2018

Vi söker en erfaren, ambitiös och snäll projektledare

Vill du jobba på Sveriges bästa och snällaste byrå, där visionen om att göra världen bättre för våra barn är styrande?

På Antrop jobbar ett engagerat gäng designers, strateger och beteendevetare. Tillsammans skapar vi fantastiska användarupplevelser och hjälper företag att arbeta kundcentrerat, på riktigt. Vi vet att tjänstedesign, digitala tjänster och de metoder vi använder kan bidra till att skapa ett mer rättvist och hållbart samhälle.
 

Vad erbjuder vi?

Antrops ambition är att vara Sveriges skickligaste byrå inom UX- och tjänstedesign. Vi lyckas bra. Fyra år på raken har våra kunders höga betyg på samarbetet med oss gett silver- och guldplaceringar i branschtävlingen Årets Byrå. Vi blev också listade som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, i världens största medarbetarundersökning Great Place to Work. Det är vi oerhört stolta över.

På Antrop kommer du att få jobba med roliga, viktiga och stora uppdrag och kunder, men också med små, spännande startups. Hos oss kommer du arbeta med kunder som förstår att träffsäkra tjänster byggs utifrån förståelse för slutkundens behov, beteenden och drivkrafter. Kunder som involverar sina användare i designprocessen på riktigt. Vi ser till att våra kunder får stenkoll på sina användare, hjälper dem att jobba kundcentrerat och designar tjänster som får deras varumärke att växa genom lojala kunder.

Gemensamt för alla uppdrag är att vi väljer dem med omsorg. Vår vision om att göra världen bättre för våra barn är något vi arbetar med varje dag. Vi förverkligar den genom att ständigt engagera oss i projekt där vi får använda våra skills till att bygga tjänster som främjar rättvisa, hållbarhet och social innovation.

Idag är vi 50 medarbetare på Antrop. Vi är en härlig blandning av tjänstedesigners, UX-are, innehållsstrateger, visuella designers, hållbarhetsstrateger och projektledare. 

Antrop beskrivs bäst som en mycket kompetent, kamratlig och hjärtlig arbetsplats. Vi vill vara en arbetsplats där alla ska kunna växa, prestera och ha roligt. Vi är måna om vår prestigelösa kultur där du som medarbetare har stort inflytande över ditt arbete och Antrops utveckling.

 

Vem söker vi?

Vi vill arbeta med dig som, liksom vi, vill skapa riktigt bra tjänster som skapar såväl användarnytta som samhällsnytta. 
Rollen som kundansvarig projektledare hos oss är en bred roll, perfekt för dig som vill ha ett varierande arbete, har lätt för att leda andra, tycker om mycket kontakt med kunder och ditt team.

  • Du har arbetat i minst 3 år som projektledare. Du har förmodligen arbetat på byrå tidigare och då fått förmånen att arbeta med kunder inom flera olika branscher. Du har en rad uppdrag i ryggen som du är riktigt stolt över där ditt team åstadkommit verklig skillnad, och så har du säkert något riktigt misslyckat också som du blivit ännu klokare av.
  • Du gillar att driva stora och komplexa, lika väl som små och snabbfotade digitala uppdrag som handlar om olika former av digitala tjänster och webbar.
  • Du har god förståelse för de olika kompetenser och aktiviteter som ett digitalt uppdrag innefattar.
  • Du kan ha flera parallella uppdrag och kan hitta nivån av stöd som vart och ett behöver av dig.
  • Du har erfarenhet från att leda såväl agila projekt som projekt där kunden har mer vattenfallsliknande förväntningar. Du har en god förmåga att anpassa processen utifrån just den här kundens och uppdragets behov.
  • Du är van att leda möten och att få olika typer av kompetenser och intressenter att samarbeta.
  • Du förstår vikten av att bygga goda relationer med såväl ditt team och din kund. Du är lyhörd, kommunikativ och har förmåga att stå stadigt även i stormigare stunder och ger teamet trygghet och arbetsro. Du är mån om att få till bra samarbeten och vet hur du hjälper ditt team dit genom att t.ex. jobba med feedback, retros och coaching.
  • Du gillar att vårda befintliga kundrelationer och att tillsammans med ditt team fundera över hur vi kan skapa ännu mer kundvärde för varje kund.
  • Du har bra förmåga att bygga nya kundrelationer och affärer. Du är van att skriva projektförslag och offerter.

Hos oss kommer du jobba i en bred och väldigt varierande roll. Detta är något som Antrops projektledare lyfter som särskilt stimulerande med jobbet! Du kommer jobba brett med både projektledning, kundansvar och är involverad i vår försäljning. 
Du gillar att lösa problem och trivs med stort ansvar, men är också van att coacha ditt team till att självständigt driva det dagliga arbetet då det inte är en produktionsledare vi söker. Personen vi söker är strukturerad, snäll och har en stark inre motor att komma framåt och göra bra grejer ihop med ditt team. Att du har ett utpräglat intresse kring digitala tjänster, design och människor tänker vi är självklart.

Du pratar och skriver bra på både svenska och engelska då vi ofta arbetar med internationella kunder.

 

Och ja, vi förstår att det finns saker kvar du behöver bli bättre på.  

Så är det för alla oss också. :)

 

Rollen är heltid. Sök med ditt cv och ett personligt brev ställt till [email protected] 
Vi träffar kandidater löpande och tillsätter när vi hittat rätt personer.  
Vi ser verkligen fram emot att få träffa dig och hoppas att du ska vara vår nästa designkollega till teamet!


Kika gärna på vår video som förklarar vilka vi är på en minut. 

Antrops 6 ledstjärnor

Våra ledstjärnor beskriver vår arbetsplatskultur, hur vi ser på vårt jobb och värdet vi alltid vill leverera. Här kan du läsa mer om vad varje ledstjärna innebär konkret för dig som är Antropare. 

Mänskligt
Hållbart
Professionellt
Tillsammans
Ansvarsfullt
Utvecklande

Jag ser fram mot att höra ifrån dig!

Skicka några rader om dig själv ihop med CV och portfolio

Teamchef
Mattias Lagerbäck
[email protected]