Antrops Green Team – vi gör världen lite bättre!

Till varje termin sätter vi Antrop ihop ett fantastiskt gäng dedikerade designers som arbetar helt med att skapa samhällsnytta. Nu tar vi emot ansökningar för vårterminen 2019!

Konceptet har visat sig vara framgångsrikt för de fina projekt vi arbetar med, men också en viktig rekryteringskanal för att hitta nya stjärnor till Antrop. 

Karin Ahlström, Ellen Fredén, Hanna Söderström och Johan Linder har alla börjat sin karriär på Antrop i Green Team.

Projekt för social och ekologisk hållbarhet

Green Team består av praktikanter och några av våra seniora designers och projektledare på Antrop. Teamet fokuserar helt på projekt som syftar till social och ekologisk hållbarhet. Detta är något vårt hjärta slår hårt för på Antrop. Teamet har bland annat designat den miljöbesparande energitjänsten Greenely och den sociala innovationen Just Arrived som jobbar för att hjälpa nyanlända in på arbetsmarknaden, hjälpt det globala nätverket Ashoka stötta fler sociala entreprenörer, och gjort research och designkoncept för UNHCR och Help to Help. Tjänster som direkt påverkar vår omvärld till det bättre.

Snälla och ambitiösa designers

Sök till Green Team om du tycker det vore lärorikt och meningsfullt att ingå i ett sånt här designsammanhang. Vi är intresserade av att hitta ambitiösa och varmhjärtade designers som har bra känsla för UX-design och/eller visuell form. Praktikperioden kan skilja sig beroende på vilken utbildning du går, men bör vara minst 12 veckor. Den måste inte heller vara en del i en utbildning utan kan vara fristående, t.ex. efter avslutad utbildning.
Ett helt gäng tidigare Green Team-praktikanter är idag anställda på Antrop, och vi ser teamet som en viktig rekryteringskanal för oss.

Som praktikant på Antrop inkluderas du som vilken kollega som helst. Du är givetvis inbjuden att delta i all vår interna kompetensutveckling, och har ett gäng duktiga och snälla designers som kollegor att rådfråga, lära av och hänga med. Skicka din personliga presentation och ett CV till Antrops Green Team-ansvarige Mattias Lagerbäck [email protected] 

Nu har vi öppnat för ansökningar till våren 2019 – kontakta oss så berättar vi mer!

 

Vill du göra din praktik hos oss?

Hör av dig så berättar jag mer!

Tjänstedesigner och ansvarig för Green Team
Karin Ahlström
+46 (0) 709 508 116
[email protected]

Har du ett uppdrag för Green Team?

Prata med mig så berättar jag mer om hur det fungerar.

Chef Sälj och engagemang
Sara Backlund
+46 (0) 730 662 036
[email protected]