Antrops designteam söker erfaren, ambitiös och snäll UX-designer/Tjänstedesigner som kollega

 

Om Antrop

Låt oss berätta lite kort om Antrop, och om varför vi tycker att du ska börja jobba hos oss. Vi är en tjänstedesignbyrå som älskar att skapa digitala användarupplevelser som gör både våra kunder och slutanvändarna glada! Byrån grundades 2001 av fyra UX-designers med tydligt fokus på användarcentrerad tjänsteutveckling. De var trötta på att se IT-projekt dra igång utan att ha tydliga kopplingar till slutanvändarnas behov. Varför berättar vi det? För att det där med UX-passionen är en så tydlig del av vårt DNA och den märks i allt vi gör. Hos oss arbetar vi användarcentrerat på riktigt!

Antrops ambition är att vara Sveriges vassaste byrå inom tjänstedesign och UX. Vi vill vara absolut bäst - inte flest. Det är en viktig skillnad för oss och den kommer du känna av hos oss. Vi väljer våra uppdrag omsorgsfullt, vi utmanar varandra att växa och satsar hårt på kompetensutveckling.

Hos oss kommer du arbeta med kunder som vill involvera användarstudier och tester i sin tjänsteutveckling. Vi har förmånen att arbeta med bland annat Skandia, SVT, H&M, Expressen, Pensionsmyndigheten och Spotify. Vi ser till att våra kunder får stenkoll på sina användare, hjälper dem jobba användarcentrerat och designar digitala tjänster som får deras varumärke att växa genom nöjda kunder.  

Många gånger går vi in i verksamheter och hjälper dem införa ett mer kundfokuserat arbetssätt i sina organisationer för att bli mer framgångsrika. Och så hjälper vi våra kunder att ta fram grym digital design för sina tjänster såklart (webbar, appar, interna system och digitala prylar) iom att det är i själva användandet upplevelsen uppstår!

Jobba med vårt fantastiska gäng

Idag är vi tjugoåtta medarbetare på Antrop. Vi är en härlig blandning av tjänstedesigners, UX-are, innehållsstrateger, visuella designers och projektledare. Hos oss ingår du i ett team med både nyexade medarbetare och ett gäng av Sveriges mest seniora UX- och tjänstedesigners. Kunskapsutbyte och samarbete är viktiga grundstenar i vårt arbetssätt.

Som medarbetare hos oss är designsessioner, gemensamma workshops, seminarium, årlig konferensresa till utlandet och kompetensluncher en självklar del av din vardag. Vi vet att det endast är med medarbetare som ligger i framkant som vi kan vara bäst på marknaden och därför arbetar vi mycket aktivt med kompetensutveckling.  

Antrop beskrivs bäst som en mycket kompetent och hjärtlig arbetsplats. Vi vill göra gott på marknaden och skapa tjänster som förbättrar och förenklar människors liv. Därför prioriterar vi uppdrag och kunder som vilar på samma värdegrund som vi. Vi tycker hållbarhet, jämlikhet och empati är viktigt i allt vi gör.

Vi vill vara en arbetsplats där alla ska kunna växa, prestera och ha roligt! Vi är måna om vår prestigelösa kultur där du som medarbetare har stort inflytande på ditt arbete och Antrops utveckling.  

Vi sitter i härliga industrilokaler på Södermalm i Stockholm där vi ofta grillar, chillar, teknikpillar eller brygger öl ihop när vi inte designar. Vi ser fram mot att få träffa dig och hoppas att du ska vara vår nästa designstjärna och kollega!

 

När Antropare själva ombads beskriva varför de gillar att arbeta på Antrop sades till exempel detta:

  • Mycket skratt. Vi har roligt tillsammans på jobbet.
  • En “må-bra-kultur” där vi är måna om varandra.
  • Bra grundvärderingar som märks i vardagen. Gör gott på riktigt.
  • En arbetsplats att vara stolt över.
  • En riktig UX-byrå. Inte UX-som en tårtbit.
  • Hög strategisk nivå på uppdragen.
  • På Antrop är man aldrig ensam. Hjälpsam kultur där kollegorna alltid tar sig tid att stötta och coacha.
  • Alla säljare är UX-are i grunden, det ger bra förutsättningar i projekten.
  • Innovativ spetskompetens.
  • Inga gurus. En kultur där vi lyfter varandra.

 

Vem vi hoppas att du är

Vi vill arbeta med dig som liksom vi vill förbättra och förenkla människors vardag och arbetsliv genom insikter och design! 

Du har arbetat i några år redan. I din portfolio har du flera uppdrag i ryggen som du är riktigt stolt över, och säkert något riktigt misslyckat också som du blivit ännu klokare av. 

Vi tror du är uppfinningsrik, nyfiken och generös med din kunskap. Som tjänstedesigner eller UX-are älskar du researcharbetet och dess metoder och verktyg. Du tar ansvar för det kreativa och konceptuella arbetet som genomförs i dina uppdrag. Du är lyhörd och bra på att inkludera såväl kunder som kollegor i din arbetsgång genom ett pedagogiskt och empatiskt arbetssätt. Ditt hjärta slår extra hårt för tjänster med en digital kärna men i grunden är det människor du bryr dig om. Det är helhetsupplevelsen du har i fokus.

Som designar har du sedan tidigare vana av att jobba med flera delar inom prototypande, målgruppsanalys, användningstester och konceptutveckling – föredragsvis i rollen som konsult då du haft möjlighet att få arbeta med olika typer av beställare, verksamheter och uppdrag.Du är bra på att visualisera din design i flera olika design- och prototypverktyg.  Du pratar och skriver bra både svenska och engelska då vi ofta arbetar med internationella kunder.

Och ja, vi förstår att det finns saker kvar du behöver bli bättre på.  
Så är det för alla oss också. :)

Jag ser fram mot att höra ifrån dig!

Skicka några rader om dig själv och dina framtidsförhoppningar tillsammans med CV till

Byråchef
Zandra Rauchwerger
+46 (0) 707 504 835
[email protected]