Vi är ingen helhetsbyrå. Vi är ingen webbyrå. Vi är en UX-och tjänstedesignsbyrå som alltid ser till att användarperspektivet är i fokus. Hos oss arbetar du nära dina användare på riktigt!


Vi söker just nu flera snälla och erfarna kollegor!   

UX-DESIGNER

TJÄNSTEDESIGNER

TJÄNSTEDESIGNER MED AFFÄRSFOKUS

Teamet

Idag är vi 50 medarbetare. Det är en familjär storlek vi trivs bra med. Vårt fokus ska alltid vara att bli vassast, inte störst. Vi är en härlig mix av tjänstedesigners, strateger, UX-are, visuella designers, copy och projektledare. Hos oss får du arbeta med såväl nyexade kreativa stjärnor som ett gäng av Sveriges mest seniora designkollegor. Gemensamt för oss är att vi vill designa en mer rättvis och hållbar värld för våra barn! Det är vår vision som vi jobbar mot varje dag på Antrop.

En byrå präglad av kamratskap och höga ambitioner

Antrop genomför sin årliga medarbetarundersökning genom Great Place To Work som genomför arbetsplatsstudier runt om hela världen. Vårt höga medarbetarengagemang och insats som arbetsgivare har listat oss som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Detta är vi mycket stolta över!Antrops 6 ledstjärnor

Våra ledstjärnor beskriver vår arbetsplatskultur, hur vi ser på vårt jobb och värdet vi alltid vill leverera. Här kan du läsa mer om vad varje ledstjärna innebär konkret för dig som är Antropare. 

Mänskligt
Hållbart
Professionellt
Tillsammans
Ansvarsfullt
Utvecklande

Kort om Antrop

Antrop grundades 2001 av fyra beteendevetare och designers som bröt ny mark genom att göra den framväxande digitala världen begriplig och användbar för vanliga människor. Idag hjälper Antrop företag och organisationer att förändra sitt möte med kunden oavsett kanal. Det som driver oss är en vilja att göra skillnad för företag och människor. Vi brinner för hantverket och vill gärna dela med oss av vår kunskap. 
År 2018 blev vi utsedda till Årets Byrå i den stora branschstudien gjord av Regi. Nöjdast kunder i hela Sverige i kategorin stora digitalbyråer.

Grundat: 2001
Omsättning: Ca 60 milj
Anställda: 50 personer
Kvinnor: 65%   Män: 35%


Kan design förbättra världen?

Det är vi övertygade om! Vi vill bidra med vår kompetens för att skapa en mer hållbar och rättvis värld. Antrops mission är "att skapa en bättre värld för våra barn" och vi jobbar mot den missionen varje dag. Detta genomsyrar oss, vilka projekt vi väljer och vårt förhållningssätt i samarbeten.

 

På Antrop får jag friheten att använda mig av min kreativitet och nyfikenhet för att ständigt utvecklas framåt. Tillsammans med grymma kollegor och sköna värderingar så är Antrop the place to be!

Nina Knez, UX-designer på Antrop

Medarbetarfilosofi

Vi tror att det finns tre saker som gemensamt är viktigt för kreativa problemlösare. Att känna meningsfullhet, ha stor frihet och att ständigt få utmanas att bli riktigt bra på det hantverk man brinner för. Vi arbetar hårt för att Antrop som arbetsplats ska leverera just detta till medarbetarna.

 

Tre främsta skälen att arbeta hos Antrop enligt vårt team

  • Vi arbetar användarnära på riktigt.
  • Vi utvecklar oss ständigt och jobbar i engagerande projekt.
  • En prestigelös kultur där vi lyfter varandra och har roligt.


Vi är alltid nyfikna på att träffa vassa designers

Skicka några rader om dig själv och dina framtidsförhoppningar tillsammans med CV till

Byråchef
Zandra Rauchwerger
+46 (0) 707 504 835
[email protected]