Systeminnovation - så ställer vi om för en hållbar och rättvis värld

Hur kan ni arbeta med framtidens stora ödesfrågor och skapa förändring inom och utanför er organisation? I detta webinarium kommer vi prata om systeminnovation som är en metod för att skapa en hållbar förändring. Anmäl dig i formuläret så får du en länk till webbinariet.

11 Maj
kl 8.30

Anmäl dig!

De flesta organisationer har redan insett att omställning är det enda sätt vi kan möta framtiden på. Men hur arbetar ni för att nå era hållbarhetsmål?

Världen står inför ett antal stora komplexa utmaningar. Konsumtionen rusar, demokratin backar och ekosystemen står på gränsen till kollaps. 

För att ta oss an de stora komplexa utmaningarna behöver vi samlas kring djärva mål, vi behöver förstå komplexiteten i det system som vi vill förändra och vi måste samla en mängd aktörer eftersom ingen enskild part kan lösa utmaningarna själv.

För att komma igång med förändringen behöver vi utforska och designa nya innovativa lösningar genom testande och  och experimenterande. Vi behöver också få till ett ökat och bättre samarbete mellan det offentliga och det privata aktörer. 

I det här webbinariet berättar Antrops innovationsledare Jenny Dannstedt och Erik Hammarström vad systeminnovation är och hur ni kan jobba med det. Du kommer att få ta del av konkreta exempel från systemuppdrag som Antrop arbetat med den senaste tiden. 

Begrepp som vi kommer att gå igenom: 

  • Policydesign

  • Systemtänkande

  • Systeminnovation

  • Missionsorenterade arbetssätt

  • Designtänkande

Föreläsare

Jenny Dannstedt

Jenny Dannstedt

Head of Service Design på Antrop, och en mycket uppskattad kursledare och föreläsare. Jenny har lång erfarenhet av att driva stora innovations- och förändringsarbeten i olika typer av organisationer.

Erik Hammarström

Erik Hammarström

Head of System Innovation på Antrop, och är mycket erfaren av att driva systeminnovationsuppdrag och inom policy design.

Tack för din anmälan till webbinariet!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2

Anmäl mig till föreläsningen!

Kontaktuppgifter
Godkänn och skicka in

Genom att skicka din anmälan godkänner du Antrops allmänna villkor och hantering av personuppgifter.