Webbinarium: 4 steg till att lyckas med ert designsystem

Med ett designsystem blir kundens upplevelse av din tjänst sammanhållen och användarvänlig, och designarbetet blir både roligare, snabbare och mer effektivt. Så hur gör man för att få ut det mesta ur sitt designsystem? Våra experter berättar.

Webbinarium

1 december
kl 8.30 - 9.00

Online via Zoom

Anmälan

Hur arbetar du med design som ska tillämpas konsekvent i olika projekt, i delar av en tjänst, på flera platser i organisationen och av olika personer? 

Designers idag har flera komplexa förutsättningar att ta hänsyn till som gör det utmanande att ge användaren en sammanhållen upplevelse. Det kan handla om olika informationsflöden, nya digitala plattformar som adderas, flera parallella designteam, iterativa och agila arbetsprocesser, höga krav på snabb tjänsteutveckling eller flera olika aktörer som ska samverka och vara med och bestämma. 

Designsystem är nyckeln

Med ett designsystem blir kundens upplevelse av din tjänst sammanhållen och användarvänlig, och designarbetet blir både roligare, snabbare och mer effektivt. 

Välkommen till ett webbinarium där vi går igenom vinsterna med designsystem och du får argument som gör det lätt att få med nyckelkollegor på tåget. Du får konkreta tips som du kan använda direkt i ditt arbete.

Vad vill du veta?

Emma Långström och Erik Markensten som kommer att presentera webbinariet vill gärna veta vad DU är intresserad av att höra mer om. Ta chansen att ge oss input till innehållet i webbinariet så att det blir så värdefullt som möjligt för dig.

Skriv dina frågor i anmälningsformuläret nedan.

Föreläsare

Emma Långström

Emma Långström

Emma Långström är UX-designer och har arbetat med designsystem för kunder som Riksbyggen och Socialstyrelsen. Hon är en mycket uppskattad kursledare och föreläsare, bland annat på Hyper Island.

Erik Markensten - föreläsare

Erik Markensten

Erik är en av Antrops grundare och brinner för att designa tjänster med fokus på affärsnytta och användarupplevelse. Med en magister i kognitionsvetenskap och en licentiatexamen inom människa-datorinteraktion i bagaget har han arbetat med interaktionsdesign och tjänsteutveckling sedan 1999. Erik är head of digital design på Antrop och arbetar som creative lead.

Tack för din anmälan till webbinariet!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2

Anmäl mig till föreläsningen!

Kontaktuppgifter
Godkänn och skicka in

Genom att skicka din anmälan godkänner du Antrops allmänna villkor och hantering av personuppgifter.