Så blir du en bra beställare av digitala projekt

Framgångsrika digitala projekt är summan av en skicklig beställning, samarbete och levererans. Vi bjuder in till en halvtimmes föreläsning där du får se vad som är viktigt att säkerställa, undvika och förstå när du beställer digitala projekt.

Frukostklubben

26 nov
kl 8.30 - 9.00

online via Zoom

Anmälan

Antrop är flerfaldigt utnämnd till Årets digitala byrå av branschens kunder, och vi vill dela med oss av vår snart 20-åriga erfarenhet av vad du bör veta och göra för att ditt digitala projekt ska bli kvalitativt, effektivt och roligt att vara beställare av.

Design och utveckling tillsammans

Tillsammans med våra vänner och samarbetspartners på utvecklarbyrån Prototyp har vi otroligt många lärdomar som vi har fått på vägen om att arbeta med digitala projekt. Vad underlättar när du startar upp projektet? Vilka fallgropar finns att undvika? Vilka intressenter ska vi ta hänsyn till? Det finns många aspekter att beakta.

Beställarkompetens och best practice

Under 30 minuter går vi igenom vad som ger dig som beställare av ett digitalt projekt de bästa förutsättningarna för att få det du vill ha och behöver.

Vi vill att ditt digitala projekt ska bli riktigt lyckat!

Läs mer om digital design

Föreläsare

Katarina Walter

Katarina Walter

Katarina Walter är vd på Antrop och en av Sveriges ledande experter på hur man tar fram fantastiska kundupplevelser och branschledande tjänster. Hon är beteendevetare, strateg och designer med ett brinn för miljö- och samhällsfrågor. Dessutom prisad som årets vd 2017. Hon leder designbyrån Antrop som har vunnit guld i Årets byrå 2020 och varit topplacerad de senaste 5 åren. Antrop är även listad som en av Sveriges bästa arbetsplatser 2020, för andra året i rad.

Tobias Bard, Prototyp

Tobias Bard

Tobias Bard är vd på Prototyp, utvecklarbyrån som konstant utforskar nya tekniker och arbetssätt för att säkerställa att de fortsätter vara orädda generalister som ödmjukt samarbetar med alla typer av partners och är noga med att välja rätt tekniskt ramverk för uppdraget.

Tack för din anmälan till Frukostklubben!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2