Designsystem för en bättre kundupplevelse

Antrop bjuder in dig som vill veta vad som krävs för att skapa ett designsystem som levererar en sammanhållen identitet och god användarupplevelse.

Frukostklubben

Rosenlundsgatan 31
128 63 Stockholm

Anmälan

Välkommen till en föreläsning som utgår från de grundläggande steg du behöver ta för att sätta upp ett designsystem. Vi går igenom vinsterna med designsystem och du får argument som gör det lätt att få med nyckelkollegor på tåget. 

Det här är en praktisk föreläsning med konkreta tips som du kan använda direkt efteråt. Bland annat får du en checklista med viktiga förutsättningar för att lyckas, och vi guidar dig till rätt tajming, formulering av designprinciper och vilka personer du bör ha med i processen. Du får också en kortfattad överblick av frågor som inventering av komponenter, val av teknisk plattform och långsiktig förvaltning.

Målet är ett optimerat system som förenklar, sparar tid och resurser, men framför allt också håller ihop tjänsten även när förutsättningarna förändras. Resultatet är en användarupplevelse som utgår från kundernas behov och ger en sammanhållen identitet.

Föreläsare

Emma Långström

Emma Långström

Har arbetat med designsystem för kunder som Riksbyggen och Socialstyrelsen. Mycket uppskattad kursledare och föreläsare. bland annat på Hyper Island.

Tack för din anmälan till webbinariet!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2

Anmäl mig till föreläsningen!


T.ex. allergier