Cirkulär design - kom igång med den cirkulära omställningen i din organisation

Historiskt sett har design bidragit till att skapa det ohållbara, linjära konsumtionssamhället vi har idag. Nu behöver vi använda effektiva designmetoder för att skynda på den nödvändiga cirkulära omställningen.

Frukostklubben

10 feb
kl 8.30 - 9.00

online via Zoom

Anmälan

Antrop, tillsammans med det nordiska nätverket LOOP, bjuder in dig till ett webbinarium där vi berättar hur du kan arbeta med cirkulär design i din organisation. Förutom att omställningen är helt nödvändig  för planeten finns flera fördelar för företag som ställer om till cirkulär ekonomi:

  • Möjlighet till minskade kostnader och ökad vinst.
  • Förbättrade kundrelationer och ökad lojalitet i takt med att människor blir allt mer medvetna och  förväntar sig hållbara lösningar.
  • Minskat beroende av råvaror med instabila priser och osäkra leverantörskedjor.
  • Cirkulär ekonomi får ett allt större fokus  på den politiska agendan, både hos FN, inom EU och i de nordiska länderna.

Under 30 minuter bjuder Linda Glad och Maria Klint, hållbarhetsdesigners på Antrop, på en introduktion till cirkulär design. Du får tillgång till vårt sätt att gå från tanke till konkret aktion.

Föreläsare

Maria Klint

Maria Klint

Kreativ och driven UX- och tjänstedesigner specialiserad på beteendedesign och hållbarhet. Har bland annat erfarenhet av projekt inom cirkulär ekonomi, hållbara livsmedelskedjor och miljöfrågor.

Linda Glad

Linda Glad

Engagerad hållbarhetsdesigner med bakgrund inom retail. Arbetrar för att stärka det traditionella hållbarhetsarbetet genom att grunda det i djupgående kundinsikter och öka innovationshöjden med hjälp av designmetoder.

Tack för din anmälan till Frukostklubben!

Du har fått en bekräftelse i din mejl. Vi skickar också en påminnelse någon dag innan webbinariet. Varmt välkommen!

Visesill V2

Anmäl mig till föreläsningen!

Kontaktuppgifter
Godkänn och skicka in

Genom att skicka din anmälan godkänner du Antrops allmänna villkor och hantering av personuppgifter.