Tips för distansworkshops i topp - Se de 5 mest lästa artiklarna på antrop.se

Inte så konstigt att två artiklar med tema distansworkshops finns med på topplistan. Har du missat dem? De ger handfasta förslag på verktyg och tekniker för att göra dina möten och workshops värdefulla för både facilitator och deltagare. 

Se hela listan över mest lästa artiklar här, med både beteendeförändring och kundresa på topp.

Antropare i distansmöte - en vanlig syn i vår.

Antropare i distansmöte - en vanlig syn i vår.

Mest läst på antrop.se i vår

1. Så leder du meningsfulla workshops på distans

Att mötas med hjälp av digitala verktyg har väl sällan känts så aktuellt som just nu. Möten och föreläsningar online är ingen ovanlighet, men att workshoppa och samskapa på distans kräver att du tänker till.

Läs artikeln här.

Att leda workshop online är något helt annat än fysiska möten. Som facilitator får jag energi av den omedelbara feedbacken i kroppsspråk, reaktioner och ögonkontakt. Detta uteblir lätt i en online-session och kan bli tungt om man inte ser till att få den återkopplingen på annat sätt.

Maria Klint, tjänstedesigner, Antrop

2. Fem incheckningar som gör dig mer innovativ

Har du varit med på en workshop där samma gamla idéer dök upp? Eller suttit i ett möte där några hellre är tysta än riskerar att säga fel sak? Antrops Jenny Pettersson Lindberg ger dig verktygen för att komma vidare om du vill öka innovationshöjden i din organisation.

Läs artikeln här.

3. Kundresan

Kundresan hjälper dig att flytta fokus från organisationens kanaler och avdelningar till kundens verklighet. Genom att visualisera kundens behov och utmaningar i en resa blir det lätt att identifiera möjligheter för att förbättra upplevelsen av befintlig eller helt ny tjänst.

Läs artikeln här.

4. Skapa utrymme för misstag och trams i dina onlinemöten

Det är så mycket av det sociala samspelet i en workshop som går förlorat i en digital miljö. Vi kan få tillbaka det genom att designa övningar och välja verktyg för att  fokusera på de mjuka aspekterna också.

Lär artikeln här.

5. Beteendeförändring för minskad nedskräpning

Naturvårdsverket har fått i uppdrag av regeringen att undersöka hur man kan minska nedskräpning av plast. Fokus i projektet var engångsförpackningar som konsumeras ”on-the-go”, till exempel godis, snacks och glass, och ta reda på hur nedskräpningen av dessa förpackningar kan minska.

Läs artikeln här

Vill du läsa mer? Här är alla våra nyheter samlade.

Populära webbinarier tillbaka

Två av vårens mest välbesökta webbinarer var

  • Mixed Methods med Martin Düring och
  • 3 metoder som ökar innovationshöjden i dina workshops med Jenny Pettersson Lindberg.

Om du missade dem har du chansen igen efter sommaren! Vi kommer också att fylla på listan med föreläsningar på temat hållbarhet och hur du innoverar utifrån din kundresa. Anmäl dig nu.

25 augusti 3 metoder som ökar innovationshöjden i dina workshops
3 september Mixed methods