Populär kurs nu online - grunderna i tjänstedesign

Vill du arbeta med kunddriven affärsutveckling i din organisation? Skapa innovation och ta fram användarvänliga och konkurrenskraftiga tjänster? Ta hjälp av tjänstedesign. Vi lär dig hur!

Kurs i tjänstedesign - nu även på distans. Värt en high five!

Kurs i tjänstedesign - nu även på distans. Värt en high five!

Antrop är en tjänste- och UX-designbyrå. Vi använder design för att skapa tjänster och användarupplevelser som dina kunder älskar. Och nu vill vi lära DIG hur du kan göra detsamma i din organisation.

Så skapar du tjänster som möter kundens behov - på riktigt
Tjänstedesign, även kallat service design, är ett sätt att organisera människor, struktur, information och andra delar av en tjänst för att förbättra kundens upplevelse. Grunden är att förstå kundens beteenden och drivkrafter. Det hjälper dig att skapa tjänster som möter kundens behov.

Du arbetar med en egen utmaning
Vi varvar teori och praktik så att du lär dig metoder för att jobba kundcentrerat. Under två inspirerande och intensiva dagar går vi igenom hela processen, från utmaning till insikt och lösning. Vi arbetar praktiskt med att lösa en verklig utmaning så att du får uppleva hur det är att jobba kundcentrerat, på riktigt.

Erfarna tjänstedesigners leder kursen

Jenny Dannstedt och Karin Ahlström är  tjänstedesigners på Antrop. De har båda arbetat med kunder från en mängd olika branscher, och har  gedigen erfarenhet av att utbilda inom tjänstedesign.

- Vi går ju igenom hela arbetssättet från start till slut, så man får verkligen med sig den röda tråden, berättar Karin Ahlström. 

Jenny Dannstedt, senior tjänstedesigner och kursledare

Jenny Dannstedt, senior tjänstedesigner och kursledare

  

Karin Ahlström, tjänstedesigner och kursledare

Karin Ahlström, tjänstedesigner och kursledare

Äntligen online - delta var du än är

Rådande omständigheter har gjort att den här populära kursen nu hålls online - för andra gången. Något som har efterfrågats tidigare, och som vi nu är glada att kunna erbjuda.

Allt om kursen, schema, anmälningsformulär och pris hittar du här.

Om du undrar något mer - hör gärna av dig till kursansvariga Karin Ahlstöm, [email protected]