Per Söderström ny ordförande för Antrop

Per Söderström går in som ny styrelseordförande för Antrop. Med över 25 års erfarenhet av försäljning, affärsutveckling och ledarskap, kommer han att bidra med både bred kunskap och stort kontaktnät.
– En av mina stora drivkrafter är att ständigt utmana nuläget och ifrågasätta varför vi gör – eller inte gör – saker. I den expansiva fas Antrop är i nu tror jag att det kan bli värdefullt, säger Per Söderström.

Per Söderström har suttit i Antrops styrelse sedan 2017 och tar över ordförandeklubban efter Ingrid Höög, som lämnade sitt uppdrag i februari. De senaste åren har Per varit rådgivare åt ägarledda företag och startups, genom bland annat aktivt styrelsearbete, investeringar och operativa insatser. Han har också lång erfarenhet av arbeta som ledare i både internationella och entreprenörsdrivna företag.

– Det som känns extra kul med Antrop är det värde verksamheten tillför både kunder och samhälle. Dels i form av smartare sätt att möta kunderna och som i sin tur ger både bättre kundupplevelser – samtidigt som det skapar ett mer hållbart beteende. Det känns väldigt stimulerande att få vara en del i att fortsätta utveckla detta arbete.

– Per ser saker som vi själva inte ser, och jag älskar det! Där vi är fega tycker han att vi ska vara modigare. Där vi är trygga vill han att vi ser oss för. En sådan person vill man ju självklart ha ombord! När alla tänker samma sak händer inget nytt, säger Antrops vd Katarina Walter.

Mer information och bilder

Byråchef Zandra Rauchwerger 070-750 48 35, [email protected], vd Katarina Walter 070-750 08 91, [email protected]

Antrop

UX- och tjänstedesignbyrån Antrop grundades 2001 och har drygt 50 anställda. Byrån utsågs till Sveriges bästa digitala byrå 2020 i branschtävlingen Årets Byrå, och listas som en Sveriges bästa arbetsplatser i Great Place to Wok. Genom att analysera kundupplevelser och designa träffsäkra tjänster, hjälper Antrop företag förena kundnytta, affärsnytta och samhällsnytta. Bland kunderna finns bland andra Volvo, SIDA, Tillväxtverket, Gapminder, UNHCR och Skatteverket.