Är du vår nya kontorsassistent?

Är du en person som är van att jobba med service, alltid sätter kunden först, har ett ovanligt bra öga för detaljer, kan hitta saker att göra en lugn dag och samtidigt lägga in en högre växel när det är riktigt mycket? Då kanske du är vår nya kollega. Just nu söker vi en kontorsassistent/receptionist till Antrop! 

Rollen som kontorsassistent på Antrop är varierad och dagarna kan se väldigt olika ut. Du kommer få göra allt ifrån att ta emot kunder, ordna fika och lunch för möten till att tömma diskmaskinen, brygga kaffe och se till att kylar och förråd är påfyllda. Du får också hämta post, beställa varor, hjälpa till att rigga för frukostseminarier, kurser, konferenser och stora fester. 

Ibland kan du också få blåsa upp baddjur, försöka få tag i en ätbar hatt, eller hitta en leverantör som kan trycka upp fullstora människor med djurhuvuden – som helst var klara igår. Kort sagt, dina arbetsuppgifter kan skifta rejält. 

Antrop är en hjärtlig och varm arbetsplats där vi har roligt och hjälper varandra att utvecklas. Vi har utsetts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser i världens största medarbetarundersökning Great Place to Work. Det är vi oerhört stolta över. Här jobbar 55 personer, främst designers, strateger och beteendevetare, med fokus på att skapa fantastiska kundupplevelser. Och självklart är vi även måna om kundupplevelsen i möten eller besök på vårt kontor. Där är din roll en viktig pusselbit.

Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler vid Södra station. Här finns 15 mötesrum, och de är ofta fullbokade så det är i regel högt tryck. Du kommer jobba i nära samarbete med vår kontorschef Jenny Collberg, som hennes högra hand. Erfarenhet från liknande roller eller serviceyrken som till exempel hotell och restaurang är meriterande.

Tycker du att det här låter som en perfekt tjänst för dig? Mejla CV och ett kort personligt brev till [email protected] Vi träffar kandidater löpande och tillsätter när vi hittat rätt personer.