Stolt silver för Antrop i Årets Byrå 2019

Antrop fick i år åter toppbetyg i den stora branschundersökningen Årets Byrå. Så här säger våra kunder om oss.

Antrop är varje år med i Årets Byrå, som rankar Sveriges bästa byråer utifrån hur nöjda deras kunder är. De senaste fyra åren har vi antingen fått guld- eller silverplats i tävlingen. I årets upplaga fick vi en fin silverplats med superfina omdömen från våra kunder. Det våra kunder bland annat gillar med Antrop är att vi:

  • är skickliga inom vår expertis
  • skapar stor affärsnytta
  • är mycket leveranssäkra 
  • är en bra strategisk partner
  • ger stor effekt/nytta för pengarna 

0 % av våra kunder vill byta byrå

Faktum är att våra kunder är så trygga med vår kompetens att 0% av av dem skulle överväga att byta byrå – inte ens om deras kontaktperson på Antrop slutar skulle de snegla åt ett annat håll. Det tycker vi är fantastiska att höra, i år igen!

Att få topplaceringar i Sveriges största branschundersökning gör oss både stolta och glada. Men Årets Byrå betyder mer än så för oss. Vi deltar varje år för se vad våra kunder tycker om oss så att vi kan göra vårt jobb ännu bättre. 

Här är några klipp ur årets resultat som vi gärna vill dela med oss av.

Ett juste företag med bra värderingar och härliga medarbetare med rätt inställning och mindset.

Antrop är extremt framåtlutade i idéer och kunskap som hjälpt oss i våra val och kravställningar.

Hög förståelse och mycket goda insikter om användarbeteenden i digitala kanaler.

Årets byrå

Årets Byrå är Nordens största bransch-och kvalitetsstudie inom kommunikationsbranschen och genomförs sedan 19 år av analysföretaget Regi.
Den tar fasta på hur nöjda beställarna är med sina byråer. Undersökningen som ligger till grund för resultatet genomfördes september-november 2017. Närmare 2 500 utvärderingar har samlats in som bedömningsunderlag för totalt 154 byråer.