Frukostklubben: Designsystem för en bättre kundupplevelse

Antrop bjuder in dig som vill veta vad som krävs för att skapa ett designsystem som levererar en sammanhållen identitet och god användarupplevelse.

Välkommen till en föreläsning som utgår från de grundläggande steg du behöver ta för att sätta upp ett designsystem. Vi går igenom vinsterna med designsystem och du får argument som gör det lätt att få med nyckelkollegor på tåget. 

Det här är en praktisk föreläsning med konkreta tips som du kan använda direkt efteråt. Bland annat får du en checklista med viktiga förutsättningar för att lyckas, och vi guidar dig till rätt tajming, formulering av designprinciper och vilka personer du bör ha med i processen. Du får också en kortfattad överblick av frågor som inventering av komponenter, val av teknisk plattform och långsiktig förvaltning.

Målet är ett optimerat system som förenklar, sparar tid och resurser, men framför allt också håller ihop tjänsten även när förutsättningarna förändras. Resultatet är en användarupplevelse som utgår från kundernas behov och ger en sammanhållen identitet.

Föreläsare: Emma Långström, UX-designer på Antrop. Emma har arbetat med designsystem för kunder som Riksbyggen och Socialstyrelsen.

Varmt välkommen till Frukostklubben

Datum: 26:e november. FULLBOKAT.

Vänligen fyll i nedan formulär för att få information om kommande datum för denna föreläsning.

Tid:
 Frukost serveras från klockan 8.00. Föreläsningen börjar 8.30 och slutar ca 9:10

Plats: Hos Antrop. Rosenlundsgatan 31, vid Södra Station, Stockholm. Våning 4. 

Pris: Kostnadsfritt (vi ber dig dock anmäla om du får förhinder eftersom platserna är begränsade)

Informera mig när det kommer fler tillfällen till Frukostklubben

Används för bekräftelsemail
Kryssa i rutan