Höstens frukostföreläsningar från Antrop

Antrops frukostklubb bjuder under hösten in till fyra föreläsningar på teman som är brännheta just nu. Samtliga tillfällen blev snabbt fullbokade, men vi sätter upp fler tillfällen - så lämna ditt intresse här. 

3 metoder som radikalt ökar innovationshöjden i dina workshops

17 oktober 8:00 - 9:00 FULLSATT

Alla vill vara innovativa - men hur gör man i praktiken? Innovation är inget som uppstår av en slump, utan något du måste arbeta med metodiskt. Antrops seniora processledare bjuder på sina tre bästa råd för hur du låser upp kapaciteten i din organisation.

Läs mer och anmäl dig härFramtidens kundinsiktsmetod stavas m.i.x.e.d

24:e oktober 8:00 - 9:00 - FULLSATT

Kvalitativ research i all ära, men det är när vi kombinerar den med kvantitativa kundinsikter magin sker. Kundinsikter är en av företagets mest värdefulla resurser om de tas om hand på ett relevant sätt. Vissa företag jobbar extremt datadrivet, medan andra är superduktiga på djupa, kvalitativa analyser. Men det ena utan det andra är inte tillräckligt i dag.  

Läs mer och anmäl dig härDesignsystem för en bättre kundupplevelse

26:e november 8:00 - 9:00 - FULLSATT

Så skapar ett designsystem som levererar en sammanhållen identitet och god användarupplevelse – en praktisk föreläsning med tips för att sätta upp ett lyckad designsystem.  

Läs mer och anmäl dig härBeteendedesign för mer hållbara beslut

December 17:e december 8:00 - 9:00 - FULLSATT

När vi förstår människors beteenden kan vi knuffa dem till hållbara beslut. Beteendedesign bygger på beteendeekonomisk forskning och psykologiska insikter om vad som styr människors beslutsfattande. Kom och lyssna på hur du kan använda detta för att få nöjdare kunder och samtidigt stärka ert hållbarhetsarbete. Du får höra exempel på små förändringar som lett till stor effekt, i såväl digitala tjänster som i fysiska miljöer. 

Läs mer och anmäl dig här