Changemakers möts för europeiskt samarbete

Vilka möten och vilken kraft! Antrop var med när organisationen Ashoka samlade sina unga entreprenörer till European Changemaker Summit i Barcelona, för att inspireras av varandra och hitta meningsfulla samarbeten.

I slutet av november träffades hundratals driftiga och engagerade entreprenörer i Barcelona, alla med fullt fokus på att lösa olika hållbarhetsutmaningar. Ashokas stora konferens European Changemaker Summit (ECMS), samlade Changemakers från hela Europa för att bli inspirerade och för att dela kunskap och erfarenheter med andra människor med samma drivkraft.  

Antrops Katarina Walter och Jessica Cronheim är med i Ashoka Support Network, och hade förmånen att delta konferensen och de spännande workshops och föreläsningar som ordnades under dagarna. Aktiviteterna var indelade utifrån olika teman; allt från klimatförändringar och integration till hälsa och jämställdhet. 

Läs mer om några av höjdpunkterna från ECMS i Ashokas egen bloggpost från konferensen – garanterat en av vintermörkrets mer hoppfulla läsningar.

European Changemaker Summit (ECMS)

är en mötesplats för unga entreprenörer som är engagerade i att hitta lösningar på de hållbarhetsutmaningar vi står inför. I konferensen deltar också organisationes partners, Ashoka Support Network och Ashoka Fellows (särskilt utvalda Changemakers) för att dela kunskap och hitta nya sätt att samarbeta.